TEKNOFEST'e nasıl gidilir? Kayıt nereden, nasıl yapılır?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakir Paşa Havalimanı'nda düzenlenecek. Peki TEKONFEST'e nasıl katılınır, ziyaretçi nasıl olunur? İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 12:53 GÜNCELLEME 01.10.2024 12:54 GÜNCEL
TEKNOFEST'e nasıl gidilir? Kayıt nereden, nasıl yapılır?

TEKNOFEST, 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana'da sevenleriyle buluşuyor. Yerli ve milli hava araçlarının gösterilerini izlemek, canlı görmek isteyen vatandaşlar 'TEKONFEST'e nasıl gidilir? TEKNOFEST'e ziyaretçi nasıl olunur?' sorularına yanıt arıyor.

Peki 5 gün boyunca Adana Şakir Paşa Havalimanı'nda düzenlenecek olan etkinliğe nasıl katılınır? İşte merak edilenler...

TEKNOFEST ADANA 2024 ZİYARETÇİ KAYITLARI BAŞLADI MI?

2024 TEKNOFEST Adana için ziyaretçi kaydı https://www.teknofest.org/tr/ adresi üzerinden alınıyor.

ADANA TEKNOFEST KAYDI NEREDEN YAPILIR?

TEKNOFEST'e ziyaretçi olmak isteyen vatandaşlar, teknofest.org/tr adresi üzerinden 'TEKNOFEST Adana kayıt oluştur' sekmesine tıklayarak işlemlerini başlatabilir.

Daha sonrasında ise 'TEKNOFEST 2024 Ziyaretçi Kayıt' butonuna tıklayarak istenilen bilgiler girildikten sonra 'Ziyaret etmek istediğiniz günler' kısmından hangi gün ziyaret edeceğinizi seçin. Daha sonra ise 'KAYDOL' diyerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

BAYRAKTAR TB2, AKINCI VE SOLOTÜRK GÖSTERİ YAPACAK MI?

Bu yıl Adana'da düzenlenen TEKNOFEST'te Bayraktar TB2, Akıncı ve SOLOTÜRK'ün gösteri yapıp yapmayacağı ziyaretçiler tarafından merak ediliyordu.

Festival kapsamında Akıncı, Bayraktar gibi hava araçlarının uçuş gösterileri yapacağı duyuruldu.