RTÜK Başkanı Şahin duyurdu! Yayın yasağı getirildi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir istismar soruşturması kapsamında olaya ilişkin yayın yasağı getirildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 00:07 GÜNCELLEME 10.10.2024 00:07 GÜNCEL
RTÜK Başkanı Şahin duyurdu! Yayın yasağı getirildi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir istismar soruşturması kapsamında yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

'SORUŞTURMA KAPSAMINDA YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ'

Sosyal medya hesabından "ÖNEMLİ DUYURU" başlığıyla paylaşımda bulunan Şahin, "Edirne 1. Sulh Ceza Hakimliği, Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir istismar soruşturması kapsamında söz konusu olaya ilişkin sosyal medya dahil internet medyası, görsel, işitsel ve yazılı basın için yayın yasağı kararı almıştır. Delillerin toplanması ve soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi açısından verilen yayın yasağı kararına titizlikle riayet edilmesi önemlidir.

İlgili yargı kararına uyulmayarak yasağı ihlal eden medya hizmet sağlayıcı kuruluşlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır. Basınımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR