Karakaya: Lütfen bu oyuna gelmeyin!

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç hakkında iddialar bitmek bilmiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2014 10:07 GÜNCELLEME 13.04.2014 10:17 Gündem
Karakaya: Lütfen bu oyuna gelmeyin!

Yeni Akit gazetesinden Hasan Karakaya bugünkü köşe yazısında Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç olayını kaleme aldı. Karakaya, Saraç'ın oluşturmaya çalıştığı algıyla ilgili olarak bir uyarıda bulundu: Lütfen bu oyuna gelmeyin!

İşte Karakaya'nın bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm: 

ÖRTÜ, ÖRTBAS ARACI MI?

....

Yine "itiraf" edeyim ki;

Okurlarım, 11 Nisan Cuma günü, bu konuda da beni uyarmışlar ve "Paralel Yapı'ya operasyonlar başlayınca, Rektör Hanım'ın, birden bire örtündüğüne" dikkat çekip demişlerdi ki;

"Rektör Hanımefendi, birdenbire örtünmekle, kendisine yönelik bir operasyon yapılmasını engellemeye çalışıyor... Eğer operasyon yapılırsa da; bu operasyonun kendisine değil, başındaki örtüye yapıldığı gibi bir algı oluşturmak istiyor!..

Lütfen bu oyuna gelmeyin!..

Çok ciddi ve tehlikeli bir yapı ile karşı karşıyayız... Bunlarda, hedeflerine ulaşmak için her yol mübah!.. Amaçlarına ulaşmak için; yeri gelir başlarını açarlar, yeri gelir başlarını örterler!.. Her kılığa girerler, her şeyi alet ederler!.."

Ne yalan söyleyeyim;

"Bu kadar da olmaz" diyordum ki; Cuma İçten'in, dün açıkladığı "yolsuzluk ve usulsüzlük"iddiaları geldi gündeme!..

Şimdi düşünüyorum da;

Rektör Hanım, acaba; kendi "Paralelci"liğini ve üniversitedeki "Paralel Örgütlenme"yi"örtmek" için mi örttü o "başörtüsü"nü?..

Hem "Paralel Yapı'yla ilgimiz yok" iddiasında bulunan, hem de "Paralelcileri sahiplenen" ve savunan Zaman ve Bugün gazetelerinin bugünkü manşetlerini çok merak ediyorum!..

İşin kokusu, Zaman'la ortaya çıkar!..