UMED Başkanı Değirmenci: Şimdi de yangınları kullanıyorlar

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci:“Koronavirüsü fırsata çevirmeye çalışan çevrelerin, yangınlar üzerinden de dezenformasyon amaçlı yaklaşık 15 saattir aralıksız psikolojik harekat yürüttüğünü söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2021 18:16 GÜNCELLEME 30.07.2021 18:16 Gündem
UMED Başkanı Değirmenci: Şimdi de yangınları kullanıyorlar

Geçmişte depremler ve terör eylemlerinde psikolojik harekat yürüttüklerini söyleyen Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci aynı çevrelerin Koronavirüsten sonra şimdi de  yangınlar üzerinden dezenformasyon amaçlı manipülatif içeriklerle yaklaşık 15 saattir aralıksız psikolojik harekat yürütüldüğüne dikkat çekti. . 

ÖRGÜTLÜ ORGANİZE KÖTÜLÜK!

Tek merkezden ve nöbetleşe yürütülen algı operasyonları, FETÖ’nün kitleleri etkileyerek, Türkiye’de kaos oluşturmak amacıyla izlediği yol haritasından da farksız olmadığını söyleyen UMED Başkanı Değirmenci bu kesimlerin ortak yol haritalarını ise şöyle sıraladı:

️Sosyal medya takipçilerinin güvenilir bulacağı profilleri belirliyorlar.

️Karanlık merkez tarafından ilk olarak doğru bilgiler ve analizler paylaştırılarak, çekim odağı haline getiriliyor.
️Daha sonra sinsice “kana karıştırma” adı verilen yöntemle kara propaganda başlatıyorlar; panik, güvensizlik oluşturacak gerçek dışı bilgileri yaymaya başlıyorlar.”

KAYNAK : Haber7