AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Yüksekova'da:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "780 bin kilometrekarenin tamamında halkımız bir ve beraber. Sorunlar ortak. Bu ortak problemleri birlikte aşmak durumundayız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2017 14:50 GÜNCELLEME 30.11.2017 14:50 GÜNCEL
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Yüksekova'da:

Hakkari programı kapsamında partisinin Yüksekova İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dağ, 6-7 Ekim olaylarının kırılma noktası olduğunu belirterek, 7 Haziran çukur ve hendek siyaseti ile 15 Temmuz'un, vatandaşlara bir arada olma duygusunu daha çok hissettirdiğini söyledi.

15 Temmuz gecesi ve sonrasında Hakkari'de de, Batman'da da, Yüksekova'da da on binlerce insanın bayraklarla meydanlara akarak demokrasi nöbeti tuttuğunu anımsatan Dağ, "780 bin kilometrekarenin tamamında halkımız bir ve beraber. Sorunlar ortak. Bu ortak problemleri birlikte aşmak durumundayız." diye konuştu.

- "Hep birlikte çözüm üreteceğiz"

İzmir'de de Hakkari'de de insanların iş ve aş beklediğini dile getiren Dağ, şu ifadeleri kullandı:

"Bu sorunlar ortak olduğuna göre, hep birlikte çözüm üreteceğiz. Bu bölgedeki kaynakları hayata geçirebilsek hem bu bölge, hem Türkiye'nin tamamı, hem de coğrafya ihya olur. Şu anda benim özellikle bölge ziyaretimin esas sebebi tabii ki kucaklaşmak, kaynaşmak, bir arada olmak, en batısından en doğusuna gelmek, burada sizlerle bir arada olmak."

Daha sonra Yüksekova Polis Evi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Dağ, ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın Yüksekova ziyaretine, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Naci Bilici ve AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül de katıldı.




KAYNAK : AA