Thierry Henry’e büyük şok! Hiç beklemediği bir anda tokadı yedi

Arsenal ve Barcelona formalarıyla efsaneleşen Thierry Henry, bir etkinlik sırasında fotoğraf çektirmek isteyen hayranını kırmadı. Fotoğraf çekimi sırasında hayranından tokat yiyen Henry, o anlarda kendini zor tuttu. Sosyal medyada yayınlanan o görüntüler çok konuşulurken, Fransız futbolcunun sakinliği alkış topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2022 15:25 GÜNCELLEME 02.03.2022 15:47 HAYAT
Thierry Henry’e büyük şok! Hiç beklemediği bir anda tokadı yedi

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez’in yardımcılığını üstlenen Thierry Henry, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir olayla gündeme düştü. Bir etkinlik çıkışı yanına gelen hayranını kırmayan emekli futbolcu, fotoğraf teklifini kabul etti. Fakat hayranının tokat atması Henry’e zor anlar yaşattı. O anlarda kendini zor tutan futbol insanı, nazik tavrıyla çevresindekileri etkilemeyi başardı.

“Tokat Atmayı Kes…”

Başarılı antrenör, kendisini tokatlayan hayranına “Tokat atmayı kes” diye hitap etti. Hayranı ise, bu kez tokat atmayı bırakıp omzuna imalı biçimde vurmaya başladı.

Bu durum da Henry’i sinirlendirmeye yetti. Durumun daha da kötü yerlere gideceğini anlayan Fransız, fotoğraf çektirmek isteyen kişinin bacağına elinin dışı ile birkaç kez vurdu.

“Ne Yapmaya Çalışıyorsun?”

Henry, hayranının bitmek bilmeyen fiziksel temasından sonra bu kez yüzüne dönüp: “Ne yapmaya çalışıyorsun? Alkolik misin? Hayır bu gerçekten iyi bir şey değil” diye ikinci bir uyarıda bulundu. Fotoğraf çektirmek isteyen kişi de, bu uyarıdan sonra Henry’i omzundan tutarak kameraya döndü ve poz verdi.

İlk olarak, TikTok adlı Çin menşeili sosyal medya uygulamasında paylaşılan bu görüntüler kısa sürede gündeme oturdu.