Yeni Gelin'in Brezilyalı oyuncusu Jessica May Türk vatandaşı oldu! Yıllardır beklediği hayaliydi...

2011'de Türkiye'ye geldikten sonra hayatı değişen Brezilyalı oyuncu yıllardır Türk vatandaşı olmak için çaba sarf ediyordu. Oyuncu Jessica May sonunda hayallerine kavuştu ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu. Yeni Gelin dizisi ile ülkemizde de ünlenen Jessica May şimdi oldukça mutlu...

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2022 09:11 GÜNCELLEME 22.03.2022 09:11 HAYAT
Yeni Gelin'in Brezilyalı oyuncusu Jessica May Türk vatandaşı oldu! Yıllardır beklediği hayaliydi...

Yeni Gelin dizisinin başarılı Brezilyalı oyuncusu Jessica May'ın Türk vatandaşı olma çabası sonunda gerçek oldu. 2011'de ülkemize gelen, 2018'de bir Türk ile dünya evine giren Jessica May uzun zamandır Türkiye'de yaşıyor ve Türk vatandaşı olmak istiyordu. Ünlü oyuncu hayali olan Türk vatandaşlığını sonunda aldı. 

Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! Kardeşi baltayla adeta dehşet saçtı...

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin açıklama yapan oyuncu, kimliğini uzun süredir beklediğini söyledi. Evlendikten 3 sene sonra Türk vatandaşlığına hak kazandığını ifade eden May, bu süreçteki prosedürlerin uzun sürmesinden yakındı. Türk vatandaşı kimliğine kavuşmaya beklediğini ifade etti.

Bergen filmi ne kadar izlendi? Gişe rekorunun eşiğinde! Müslüm filmini...

SONUNDA TÜRK VATANDAŞI OLDU!

Yeni Gelin dizisinin Bella'sı, Maria ile Mustafa'nın Maria'sı Jessica May'ın beklendiği kavuşma sonunda gerçekleşti. Alınan bilgiye göre ünlü oyuncu, dün Beşiktaş Nüfus Müdürlüğü'ndeki gerekli işlemleri tamamladıktan sonra Türk vatandaşı kimliğini aldı. 

Jessica May Türk vatandaşı olmanın verdiği mutluluğu bu poz ile paylaştı.