Serdar Ortaç muhalefeti karşısına aldı: Erdoğan'ın bütün adımları 10 numara!

Serdar Ortaç katılığı programda yaptığı açıklamalar ile ülke gündemine oturdu. Serdar Ortaç, Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıkça ifade etti. Hükümete övgüler yağdıran ünlü şarkıcı muhalefetten de korkmadığını dile getirdi. Ayrıca Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına ilişkin değerlendirme yapmayı ihmal etmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2022 08:59 GÜNCELLEME 21.03.2022 08:59 HAYAT
Serdar Ortaç muhalefeti karşısına aldı: Erdoğan'ın bütün adımları 10 numara!
Serdar Ortaç muhalefeti karşısına aldı: Erdoğan'ın bütün adımları 10 numara!

Serdar Ortaç Blue TV'de yayınlanan 40 isimli programa konuk oldu. Katıldığı programda siyasi meselelerin açılması üzerine konuşan Serdar Ortaç, hükümeti desteklediğini ve Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini açıkça ifade etti.

Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programında samimi açıklamalarda bulunan  Serdar Ortaç, kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtladı. Ortaç, siyasi mevzulara girince, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve eşi Emine Erdoğan'ı sevdiğini ifade etti. 

Brezilyalı oyuncu Türk vatandaşı oldu! Jessica May yıllarca beklediği hayaline kavuştuBrezilyalı oyuncu Türk vatandaşı oldu! Jessica May yıllarca beklediği hayaline kavuştu...

Serdar Ortaç2ın konuk olduğu 40 programı

"MUHALEFETTEN KORKMUYORUM"

Hükümet desteklediğinin altını kalın çizgilerle çizen ünlü ünlü müzisyen Ortaç, muhalefet cephesinden tepki almaktan korkmadığını söyledi. Hükümetin yaptığı icraatlere değinen şarkıcı, "Bütün adımlar 10 numara" diyerek övgüler yağdırdı. 

Muhsin Bayrak kimdir ve kaç yaşındadır? Muhsin Bayrak serveti...Chelsea'yı satın almak isteyen aşiret lideri Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak serveti...

Serdar Ortaç

TARKAN'I SAVUNDU! 

Serdar Ortaç, Tarkan'ın gündem olan Geççek şarkısına ilişkin yorum yapmayı da ihmal etmedi. Konuya ilişkin, bu şarkının gereksiz polemikler oluşturduğunu söyledi. Ortaç, "Adam pandemi geçecek diye bağırdı" ifadeleri ile şarkının farklı yerlere çekildiğini düşündüğünü anlattı. 

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sanatçılar karşı mı olacak hükümete. Serdar için söylemiyorum onun söylediğinin önemi yok benim için. Ama sanat camiası neden korkuyor bu teröristlerden. Neden doğruya doğru denmiyor. Yanlışa yanlış
    Cevapla
  • Vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü yemlendikleri ajansların kuklaları onlar, sanatçı falan değiller, sanatçı toplumun derdiyle dertlenen, çözüm için umut ve moral verendir, halkının inanç değerlerine tarihine medeniyetine dost olup saygı gösterendir....
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı bozuntuları ,Serdar Ortaç ın Erdoğan yanlısı olduğunu düşünerek linç girişimine,ötekileştirmeye kalkmaları yakındır. Sanatçılar içinde % 10 da olsa halk gibi düşünen, ötekileştirmeyen milli ve manevi değerlere saygı gösteren çıkıyor.
    Cevapla
  • Sivasli 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanı değerlendirmek senin gibilerini boyunu aşar
    Cevapla
  • Oya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı zihniyetler, yeni ibb'yi Asırlık ağaçları Gövdesinden kesti diye severler de, Eski ibb ağaç yer değişimi yaptı diye eylem yapar... Babanın hayrı için değil , Kendin için beğen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR