Çocuklar Duymasın oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun ölüm haberi geldi! Cansız bedeni parkta bulundu

Türk televizyon dizilerinin efsanelerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da rol alan Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Koçum Benim, Yalan Dünya ve Komedi Türkiye'de de oynayan 44 yaşındaki oyuncu Seda Fettahoğlu'nun cansız bedeni parkta bulundu. İşte, konuyla ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2023 09:19 GÜNCELLEME 28.09.2023 09:29 HAYAT
Çocuklar Duymasın oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun ölüm haberi geldi! Cansız bedeni parkta bulundu

Bugün İstanbul'dan gelen bir ölüm haberinde bir kişinin cesedine parkta ulaşıldığı bilgisi verilmişti. Ölen kişinin televizyon dizilerinde yer alan oyuncu Seda Fettahoğlu olduğu ortaya çıktı. 

Olay, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda gerçekleşti. Parkta duyulan silah sesinin ardından yerde başından vurulmuş cansız bir bedene rastlayan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içinde olay yerine intikal eden emniyet güçleri gerekli işlemleri yaptı.

Seda Fettahoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Kaç yaşında öldü? Seda Fettahoğlu'nun oynadığı diziler

İncelemelerin ardından ölen kişinin Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya ve Çatı Katı gibi dizilerde rol alan  Seda Fettahoğlu olduğu tespit edildi. Hem seslendirme yapan hem de tiyatrolarda boy gösteren oyuncunun ölüm haberi sosyal medyada gündem oldu.

Şehir Tiyatrosu da konuya ilişkin açıklama yapmakta gecikmedi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada "Tiyatromuzun değerli oyuncu, canımız, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun" denildi.  

SEDA FETTAHOĞLU'NUN ÖLÜM NEDENİ

44 yaşında yaşamını yitiren Seda Fettahoğlu'nun ölüm nedeni henüz net olarak açıklanmadı. Çantasından antidepresan hapların çıktığı bilinen oyuncunun intihar ettiğine ilişkin iddialar söz konusu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR