Cennet Mahallesi gerçeği 10 yıl sonra gün yüzüne çıktı! Meğer Alişan ve Çağla Şikel'i istemediğini...

Bir efsane haline gelen Cennet Mahallesi ile ilgili gerçeği dizinin Pembe'si Melek Baykal yıllar sonra itiraf etti. Melek Baykal, Çağla Şikel ve Alişan ile oynamak istemediğini ancak Türker İnanoğlu'nun onu ikna ettiğini anlattı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 10:36 GÜNCELLEME 02.05.2024 10:36 HAYAT
Cennet Mahallesi gerçeği 10 yıl sonra gün yüzüne çıktı! Meğer Alişan ve Çağla Şikel'i istemediğini...

2004 ile 2007 arasında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Roman Mahallesi'nde yaşananları komediyle buluşturan Cennet Mahallesi dizisinin arka planında olanlar 10 yılın ardından gün yüzüne çıktı.

geçtiğimiz gün yaptığı bir söyleşide konuşan Cennet Mahallesi'de Pembe karakteri ile başrol oynayan Melek Baykal, dizinin kadrosunu öğrendikten sonra, Alişan ve Çağla Şikel ile oynamak istemediğini dile getirdi. Ancak dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nu kendisini ikna ettiğini anlattı.

"BİRİ MANEKN, DİĞERİ TÜRKÜCÜ! OYNAYAMAM"

Melek Baykal, dizide rol almadan önce yapımcı Türker İnanoğlu ile görüşme sürecine ilişkin çarpıcı bilgiler aktardı. 50 yıllık oyuncu, ilk görüşmenin ardından başroldeki isimleri beğenmediğini (Alişan ve Çağla Şikel) ve iki oyuncunun diziye devam etmesi durumunda kendisinin bu projede yer almayacağını söylediğini itiraf etti. 

Günümüzde Star Tv ekranında yayınlanan Yan Oda'da oyunculuk performansı sergileyen 69 yaşındaki oyuncu, Alişan ve Çağla Şikel'in ekran tecrübesinin olmayışını ön yargı ile karşıladığını ve Türker İnanoğlu'nun onu nasıl ikna ettiğini şu sözlerle ifade etti: 

Ben ikisine de karşı çıkmıştım. Çünkü Türker İnanoğlu benimle ilk konuştuğunda dedi ki; "Alişan ve Çağla Şikel var." Dedim ki; "O zaman beni affedin ne olur, çünkü ben biri manken diğeri türkücü... Oynayamam kusura bakmayın." Israrla "Sen bana güven, olacak" dedi ve gerçekten de oldu. Türker ağabey havayı çok iyi koklayan bir adamdı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR