'Hayatım kökünden değişti' diyen Aslı Enver müjdesiyle gündeme geldi

Babil dizisinin ardından televizyon dizilerine ara veren Aslı Enver takipçilerini mutlu eden haberle gündeme geldi. 22 yıllık oyuncu, kızı Elay ile birlikte setlere geri döneceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2024 11:31 GÜNCELLEME 13.05.2024 11:31 HAYAT
'Hayatım kökünden değişti' diyen Aslı Enver müjdesiyle gündeme geldi

Kızı Elay doğduktan sonra oyunculuğa ara vermek durumunda kalan Aslı Enver takipçilerini mutlu eden bir haberle gündeme geldi. En son Arayış dizisiyle oyunculuk performansı sergileyen Aslı Enver müjdeyi verdi.

Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Aslı Enver, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmale etmedi. Anne olmakla ilgili duygularını paylaşan Aslı Enver kariyerinin de nasıl edeceğini anlattı.

Anne olduktan sonra hayatının kökünden değiştiğine değinen Aslı Enver ekranlara geri döneceğini, ancak bundan sonra setlere kızı Elay ile birlikte gideceğini söyledi. Doğru projeyi beklediğinin altını çizen oyuncunun açıklaması ise şöyle: 

10 ay oldu. Ufak ufak mini minik bir şeyler okuyorum. Doğru zaman doğru proje olduğunda döneceğim. Kızımla beraber setlere gideceğim. Diğer çalışan anneler nasıl yapıyorsa, ben de öyle yapacağım. O da bazı şeyleri öğrensin. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR