Survivor yarışmasıyla ünlenmişti! Ayrıldıktan sonra söyledikleri herkesi şoke etti

Acun Ilıcalı'nın uzun soluklu yarışma programı Survivor sayesinde geniş bir kitlenin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Yiğit Poyraz, ayrıldıktan sonra dikkat çeken açıklamalara imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 10:17 GÜNCELLEME 05.05.2024 10:17 HAYAT
Survivor yarışmasıyla ünlenmişti! Ayrıldıktan sonra söyledikleri herkesi şoke etti

İlk kez Survivor programının 2021 sezonunda performans sergileyen ve rakipleriyle verdiği kıran kırana mücadeleyle adından söz ettiren Yiğit Poyraz'ın itirafı ortalığı salladı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasının 2024 sezonunda da yarışma fırsatı yakalayan Yiğit Poyraz, veda ettikten sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı

TV8 ekranlarında yayına giren Survivor'daki serüveninin sona ermesinin ardından Türkiye'ye geri dönen Yiğit Poyraz, ''Büyük konuştum, büyük patladım'' çıkışıyla izleyenleri hayrete düşürdü.

''BEYNİM YANMIŞ DURUMDA''

Genç yarışmacı kendisiyle ilgili bilinmeyenleri ilk kez anlatarak, "Beynim yanmış durumda. Algılayamıyorum olup biteni. Hakan'ı tebrik ediyorum. Sercan beni darmaduman etti. Mental olarak son bir aydır kötü dönemden geçiyordum. Toparlamaya çalışıyordum kendimi, kafamı buraya odaklamaya çalışıyordum. En son çare olarak böyle bir ateşlenmeye, hırslanmaya, gerçek Survivor'ı, bu düelloyu tatmaya ihtiyacım vardı. Kendime olan güvenim tamdı ama olmadı. Büyük konuştum, büyük patladım" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR