Abla-kardeş annelerinin dizisinde rol alıyor! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının oyuncu kardeşi meğer...

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek'in kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı. Görenler, "Ailecek ünlüler" yorumunu yapmadan geçemedi. İşte merak edenler için Feyza Civelek'in Sandık Kokusu dizisinde oynayan kardeşi Ömer Nadir Civelek...

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2024 17:31 GÜNCELLEME 12.06.2024 17:31 HAYAT
Abla-kardeş annelerinin dizisinde rol alıyor! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının oyuncu kardeşi meğer...

Show TV'nin ses getiren dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren, son günlerde de uyuşturucu olayına adı karışan Feyza Civelek'in kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı. 

Bilindiği üzere Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum, Yasak Elma ve Güllerin Savaşı gibi dizilerin senaristi Melis Civelek. Senarist Melis Civelek günümüzde ise hem Kızılcık Şerbeti'nin hem de Sandık Kokusu dizisinin senarist kadrosunda yer alıyor.

Yalı Çapkını'nda başroldü! Mert Ramazan Demir yeni projeye evet dedi

Anne-kız ünlüler derken ailelerinden birinin daha ünlü olduğu ortaya çıktı. Melis Civelek'in oğlu, Feyza Civelek'in erkek kardeşi Ömer Nadir Civelek'in de oyuncu olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili bilgiye ise, Feyza Civelek'in yaptığı Instagram paylaşımından ulaşıldı. Feyza Civelek, kardeşini etiketlediği fotoğrafa "İyi ki doğdun brother" notunu düştü. Etiketlenen Ömer Nadir Civelek'in ise Sandık Kokusu oyuncusu olduğu anlaşıldı.

Ömer Nadir Civelek, annesinin senaristlik yaptığı, Show TV ekranında izleyici ile buluşan Sandık Kokusu dizisinde site görevlisinin oğlu olan Ömer karakteri ile oyunculuk performansı sergiliyor. 

Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! "Allah bin belamı versin"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR