Uğur Aslan eski mesleğini açıkladı: Duyanların ağzı açıkta kaldı

Yargı dizisindeki oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Uğur Aslan kişisel hayatı ve geçmişi hakkında yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Uğur aslan şöhret olma yolculuğunda, oyuncu olmadan önce yaptığı meslekleri birer birer sıraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2024 12:54 GÜNCELLEME 19.06.2024 12:54 HAYAT
Uğur Aslan eski mesleğini açıkladı: Duyanların ağzı açıkta kaldı

20 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden diğer yandan da müzik çalışmalarını sürdüren Uğur Aslan

Uğur Aslan NTV ekranında yayınlanan ve sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın (Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini canlandırıyor) üstlendiği 'Empati' programının konuğu oldu. 

"Eskiden zengindim" diyen Serdar Ortaç'ın aylık gideri dudak uçuklattı!

2021 ile 2024 arasında Kanal D ekranında izleyici ile buluşan ve geçtiğimiz günlerde final bölümü ile ekrana gelen Yargı dizisinde Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan özel hayatı ve geçmişi ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Aslen Hataylı olan ve 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde Hatay'da yaşayan ailesinden 11 kişiyi kaybeden Uğur Aslan yaşadıklarını anlatırken duygu seli yaşadı. Anlatımındaki "Antakya’da herkes bir parçasını betonun altında bıraktı" sözleri yürek burktu.

ŞÖHRET YOLCULUĞUNU ANLATTI

Uğur Aslan ünlü olmadan önceki sürecini anlatırken oyuncu olmadan önce yaptığı meslekleri açıkladı. Ünlü oyuncu eskiden faytonculuk ve tuvalet bekçiliği yaptığını şu sözlerle ifade etti:

Sanata dair, müziğe, sahneye olan ilgime verdiğim mücadelem kolay olmadı. Faytonculuk yaptım, tuvalet bekçiliği yaptım, sebze halinde kasalar taşıdım üniversite sınavına girmek için.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR