Hülya Avşar'dan Çağla Altunkaya yorumu: Uzun zamandır...

Acun Ilıcalı ile dostluğu kabul edilen Hülya Avşar, taze gelin Çağla Altunkaya hakkında konuştu. Düğün çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, Çağla Altunkaya için yaptığı yorum ile dikkatleri üzerine çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 12:38 GÜNCELLEME 12.09.2024 12:38 HAYAT
Hülya Avşar'dan Çağla Altunkaya yorumu: Uzun zamandır...

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün törenine katılan ünlülerden biri de Hülya Avşar oldu. Geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabı üzerinden sildiği konuşulan Hülya Avşar, yorumları ile adından söz ettirdi. 

Nikah törenine katılan Hülya Avşar, taze gelin Çağla Altunkaya hakkında yorum yapmadan geçmedi. Çıkışta gazeteciler ile konuşan şarkıcı, Çağla Altunkaya'dan övgüler ile bahsetti.

35 kilo veren Zuhal Topal'ın sır gibi diyeti ortaya çıktı! Her gün bir tatlı kaşığı...

Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'nın 4. eşi Çağla Altunkaya'nın iyi bir ailesi terbiyesine sahip olduğunu ve bu birliktelikten Acun Ilıcalı'nın çok mutlu olduğunu şu sözlerle ifade etti:

Allah mesut etsin. Ben çok sevindim. Uzun zamandır birlikteler. Çağla çok tatlı biri, tanışma fırsatı buldum, İyi aile terbiyesi almış. Acun da çok mutlu. Bence güzel bir zamanlama. Allah mutlu etsin...

Acun'un evliliği sonrası Şeyma Subaşı'ndan açıklama! "Hayatım boyunca aradığım"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR