Survivor'dan yeni bir evlilik daha çıktı! Gizli saklı evlendiler

Bir Survivor çifti daha evlendi. Mert Öcal ve Sude Özkaya çiftinden sonra evlilik haberi ile gündeme gelen Nisanur Bölükbaşı ve Yiğit İnandı oldu. Gözerden uzak sessiz sedasız nikah masasına oturan çift sosyal medyada çok konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 09:40 GÜNCELLEME 23.09.2024 09:56 HAYAT
Survivor'dan yeni bir evlilik daha çıktı! Gizli saklı evlendiler

Survivor All Star yeni bir evliliğin daha doğmasına olanak sağladı. Bugüne dek yarışmadan tanışıp da evlenen birçok çift varken yeni evlilik haberi de Survivor All Star'ın kadın şampiyonu Nisanur Bölükbaşı ile Yiğit İnandı'dan geldi. 

Önceki senelerde Hakan Hatipoğlu ile Gizem Akın, bu yıl ise Mert Öcal ve Sude Özkaya Survivor çiftlerinden... Şimdi ise sürpriz bir haberle evlenen Survivor çifti Nisanur Bölükbaşı ile Yiğit İnandı oldu.

Yiğit İnandı kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Yiğit İnandı Survivor'a ne zaman katıldı

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisanur Bölükbaşı ile Survivor 2023 yarışmacısı Yiğit İnandı gözlerden ırak, sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturdu. Ünlü çift, evlilik haberini sosyal medyadan duyurdu.

Gelinlik yerine beyaz bir elbise giymeyi tercih eden Nisanur Bölükbaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bir nikah yapıp geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Survivor'da tanışan ünlü çift evlilik kararı aldı! Düğün tarihi açıklandı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR