Yiğit İnandı kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Yiğit İnandı Survivor'a ne zaman katıldı

Nisanur Bölükbaşı'nın eşi Yiğit İnandı , evlilik haberinin ardından gündem oldu. Bunun üzerine Yiğit İnandı'nın hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Yiğit İnandı'nın biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 09:55 GÜNCELLEME 23.09.2024 09:55 BİYOGRAFİ
Yiğit İnandı kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Yiğit İnandı Survivor'a ne zaman katıldı
Yiğit İnandı kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Yiğit İnandı Survivor'a ne zaman katıldı

Yiğit İnandı 19 Haziran 1999'da İzmir'de dünyaya geldi. Şimdilerde 25 yaşındadır. Aslen Rizelidir. 

Çocukluk dönemini İzmir'de geçiren Nisanur Bölükbaşı ilk öğrenimine de burada devam etti. 10 yaşında ailesi ile birlikte Amerika'ya yerleşti. Sonrasında ise eğitim hayatına burada devam etti.

New York ve Florida kentlerinde yaşayan Yiğit İnandı sosyal medya fenomenidir. Instagram ve Youtube videoları ile tanınmaktadır. 

SURVİVOR'A KATILDI

Yiğit İnandı Survivor 2023'e katıldı. Yarışmaya yedek kadrodan dahil olmuştu. 

NİSANUR BÖLÜKBAŞI İLE EVLENDİ

Yiğit İnandı, kendisi gibi Survivor yarışmacısı ve aynı zamanda şampiyon olan Nisanur Bölükbaşı ile Eylül 2024'te nikah masasına oturdu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR