Güldür Güldür Show'a geri dönen Ecem Erkek'ten şok sözler: Eğer eğlenmiyorsam...

Güldür Güldür Show'dan ayrılıktan sonra TRT1'in dizisi Güzel Günler'de oynayan Ecem Erkek açıklamaları ile şoke etti. Güldür Güldür'e geri dönen oyuncu Ecem Erkek'in, "Ben eğlenmiyorsam" diye başladığı açıklaması gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 15:25 GÜNCELLEME 22.10.2024 15:25 HAYAT
Güldür Güldür Show'a geri dönen Ecem Erkek'ten şok sözler: Eğer eğlenmiyorsam...

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, 3 yıldır farklı projelerde boy gösterdi. Televizyon dizisi, sinema filmi ve dijital yapımlarda rol alan Ecem Erkek, Show TV ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show'a dönmesi ile birlikte itiraflarda bulundu. 

Geçtiğimiz gün, Güldür Güldür Show’un yeni sezon kutlamasına katılan Ecem Erkek gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. 35 yaşındaki oyuncuya "Neden gittiniz ve döndünüz?" sorusu yöneltildi.

Gülsim Ali'den yıllar sonra gelen itiraf: Gönül Dağı yarım kaldı!

Canan Karatay'ın gençlik görüntüleri ortaya çıktı! Meğer 58 yıl önce...

Ecem Erkek, diğer yaptığı projelerin çok yorucu bir iş olduğunu, yorulduğunu ve yetemediğini ifade ettikten sonra şu sözleri söyledi: Açık yüreklilikle söyleyebilirim eğlenmediğimi ve eğlendiremediğimi düşündüğüm, ihanet gibi gelmişti. Ben eğlenmiyorsam karşı taraf da eğlenmiyor diye düşünmüştüm.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'A BÖYLE VEDA ETMİŞTİ

Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım 'şeyi' kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum .Gelecek sezon Güldür Güldür'de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR