Aylardır yoğun bakımda tedavi altındaydı! Reha Muhtar'ın son hali medyaya yansıdı

Yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda tedavi altında tutulan Reha Muhtar taburcu edildikten sonra ilk kez kameralara yansıdı. Sevenlerini bir hayli Reha Muhtar değişimi ile adından söz ettirdi. Verdiği kilolar ile dikkatleri üzerine çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 16:42 GÜNCELLEME 22.10.2024 17:23 HAYAT
Aylardır yoğun bakımda tedavi altındaydı! Reha Muhtar'ın son hali medyaya yansıdı
Aylardır yoğun bakımda tedavi altındaydı! Reha Muhtar'ın son hali medyaya yansıdı

65 yaşındaki sunucu Reha Muhtar talihsiz kazanın ardından yaklaşık 2 ay boyunca yoğun bakımda tedavi altındaydı. Entübe edilen Reha Muhtar iyileşti ve hastaneden taburcu edildi. 

Ateş Hattı programı ile akıllara kazınan Reha Muhtar taburcu edilmesinin ardından ilk kez evinin yakınlarında kameralara yansıdı. Eski sunucu, arkadaşıyla Bebek'te bir mekanda sohbet ederken görüntülendi. 

Güldür Güldür Show'a geri dönen Ecem Erkek'ten şok sözler: Eğer eğlenmiyorsam...Güldür Güldür Show'a geri dönen Ecem Erkek'ten şok sözler: Eğer eğlenmiyorsam...

Gülsim Ali'den yıllar sonra gelen itiraf: Gönül Dağı yarım kaldı! Gülsim Ali'den yıllar sonra gelen itiraf: Gönül Dağı yarım kaldı!

En son 2011'de Kanaltürk ekranında seyirci ile buluşan Reha Muhtar Verdiği bitkin ve  kilo vermiş hali ile oldukça dikkat çekti. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

İşte Reha Muhtar'ın son hali...

Ayakta durmakta zorlanan Reha Muhtar gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Açıklamasında "Her şeye geri döneceğim merak etmeyin, fazlasıyla geri döneceğim. Sağlık, bu hayattaki en önemli şey. Son 40 gün içinde her şeyim varken sağlığım gitti ve hiç bir şeyim kalmadı ama şükür hâlâ sevenlerim var" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ÏBO WÏENNNNNN 1 saat önce Şikayet Et
    Acı varmı acı acı reha bey
    Cevapla
  • asa 2 saat önce Şikayet Et
    ALLAH YARINA BIRAKIYOR DA kimsenin yaptigine Yanina bırakmıyor.....
    Cevapla
  • afacan 2 saat önce Şikayet Et
    nerden nere sokak da musliman cocuk kadin avlar iken kendisi de haber oldu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR