Fatih Erbakan'dan hükümete övgü

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, hükümetin inanç özgürlüğü, başörtüsü, imam hatip liseleri ve kuran kursları konularında olumlu adımlar attığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2013 06:38 GÜNCELLEME 24.03.2013 06:38 İç Politika
Fatih Erbakan'dan hükümete övgü

Fatih Erbakan, Saadet Partisi (SP) Muş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Türkiye'de ve Dünyada Neler Oluyor' konulu konferansa katıldı.

Muş Düğün Salonu'ndaki konferansa katılan Erbakan, konuşmasına babası rahmetle Necmettin Erbakan'ın öğrencilerinin 10 yıldır iktidarda olduklarını hatırlatarak başladı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, hükümetin inanç özgürlüğü, başörtüsü, imam hatip liseleri ve kuran kursları konularında olumlu adımlar attığını söyledi. Erbakan, "Bu insanlar her ne kadar gömleklerini çıkarsalar da yanlış yollara tevessül etseler de içlerinde küçük de olsa bir Milli Görüş tabanını muhafaza ediyorlar. Bu Milli Görüş damarı sebebiyle özellikle son birkaç senedir bazı olumlu adımlar atıyorlar. Bu olumlu adımları görmek herkesin hakkını teslim etmek Milli Görüşçüler olarak bizim vazifemizdir. " dedi.