CHP ve MHP bu illeri asla alamayacak!

AK Parti, CHP, BDP ve MHP'nin yerel seçimlerde ne kadar oy alacağı bilinmiyor. Ancak MHP ve CHP'nin hiçbir şekilde seçim kazanma şansının olmadığı iller var. Bu iller arasında Büyükşehirler de var.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2014 07:21 GÜNCELLEME 24.03.2014 14:12 İç Politika
CHP ve MHP bu illeri asla alamayacak!

Ömer Süt'ün haberi

Yerel seçimler yaklaştıkça heyecanı daha da artıyor. 30 Mart'a 6 gün kala Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde çok farklı bir seçim yaşanıyor. Yani sizin anlayacağınız apayrı bir seçim atmosferi var buralarda. Çünkü birçok şehirde yerel seçim rekabeti AK Parti ile BDP arasında gerçekleşiyor. Deyim yerindeyse ne Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne de Milliyetçi Hareket Partisi'nin esamesi okunmuyor.

CHP VE MHP'NİN ADLARININ BİLE GEÇMEDİĞİ ŞEHİRLER

Van, Hakkari, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Ağrı, Bingöl, Batman, Bitlis, Muş ve Siirt'te CHP ve MHP hiçbir varlık gösteremiyor. Bu iki partinin Türkiye genelinde yaptıkları siyaset yöntemi Doğu ve Güneydoğu'da karşılık bulmuyor.

HEM CHP HEM DE MHP'YE TEPKİLİLER

Çözüm süreciyle birlikte bölgeye huzurun gelmesi, bu huzuru bozmak için var güçleriyle çalışan kirli ellerle işbirliği içerisine giren CHP ile çözüm sürecinin hep karşısında olan MHP'ye bu şehirlerde büyük tepki var. Öyle ki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli yerel seçimler öncesi miting programında yine Doğu ve Güneydoğu'yu görmezlikten geldi.

ZAFER YA AK PARTİ'NİN YA DA BDP'NİN OLACAK!

Van, Hakkari, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Ağrı, Bingöl, Batman, Bitlis, Muş ve Siirt'te yaşayan vatandaşlar 31 Mart sabahı uyandığında ya AK Parti'nin ya da BDP'nin seçim galibiyetini görecek.

omer.sut@haber7.com

Haber7