MHP'li Öztürk: Çatı adaya herkes hayran

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2014 11:02 GÜNCELLEME 18.06.2014 11:02 İç Politika
MHP'li Öztürk: Çatı adaya herkes hayran

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Çatı aday teklifinden toplumun bütün katmanları memnun olmuş, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız ilgiyle, hayranlıkla takip etmiştir" ifadesini kullandı.

Öztürk, yazılı açıklamasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'de toplumsal barışın yeniden inşasını arzuladığı, kurumlar arası ahengin ve hukukun siyasetin tekelinden çıkmasını istediğini belirtti.

Bahçeli'nin yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye ve bölgeye huzur getirmesini sağlamak amacıyla devlet adamlığı vizyonu ve sorumluluğunun bir gereğini de yerine getirdiğini ifade eden Öztürk, "Çatı aday teklifinden toplumun bütün katmanları memnun olmuş, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız ilgiyle, hayranlıkla takip etmiştir" değerlendirmesini yaptı.

İktidar partisinin seçmenlerinin dahi bu duruma olumlu yaklaşmasına rağmen sadece yöneticilerinin rahatsız olduğunu iddia eden Öztürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in bir televizyon programında "MHP'nin bugünkü yöneticilerinin milliyetçi olmadığını" söylediğini belirtti. Çelik'ten önce bilgi sahibi olmasını isteyen Öztürk, "Şimdi sen en yakın Ülkü Ocaklarına git, oradaki evlatlarımızdan bu konuda öğreneceklerin vardır, öğren ve sonra konuş" görüşüne yer verdi.

KAYNAK : AA