Melih Gökçek: Kılıçdaroğlu bir CIA projesidir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun operasyonla geldiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2014 07:08 GÜNCELLEME 05.09.2014 07:08 İç Politika
Melih Gökçek: Kılıçdaroğlu bir CIA projesidir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber'de yayınlanan Deşifre programına konuk oldu. Gökçek, CHP ve Kılıçdaroğlu ile ilgili şok eden görüntüler ve belgeler açıkladı...

KILIÇDAROĞLU CIA PROJESİDİR

CHP'liler beni izleyip sinirlenecek gidip Kılıçdaroğlu'na sarılacak ancak sorgulamaya başlayacaklar. Kılıçdaroğlu istemediği sürece kimse onu koltuktan indiremeyecek. Yani baronlardan emir almadığı sürece koltuktan inmez. Yalçın Küçük "Kılıçdaroğlu bir CIA projesidir" derdi. Kaset komplosunun arkasında Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu kendi iradesi ile hareket eden birisi değil. Paralel yapı CHP içinde sürekli yer aldı.

HALK KILIÇDAROĞLU'NU SEVMİYOR

Baykal Kılıçdaroğlu'ndan çok daha kaliteli bir siyaset adamıdır. CHP'nin alt yapısı da bunu nasıl kabul etti. Baykal'ın bir karizması vardı sev sevme. Artık Kılıçdaroğlu yok. Halkta sevmiyor onu. Kendi kitlesi dahi onu savunmaktan vazgeçmiş.

KIZINI, OĞLUNU VE TORUNUNU SAHTECİLİKLE SİGORTA YAPTIRDI

Kızı Zeynep Kılıçdaroğlu Ekinciler Holding'de 1996 tarihinde işe giriş yapıyor 1 ay sonra işten çıkış yapılıyor. Kızı o sırada Ankara'da okuyor okulllar açık ve o sırada 1 aylık sigorta yapıyorlar.



Kılıçdaroğlu'nun oğlu da 14 yaşındayken Ekinciler Holding tarafından 2 aylığına sigorta yaptırılıyor.



Bir de torunu var o da 10 aylıkken Efe Akça Kayalıoğlu adına kayıtlı bir şirkette çalışmadığı halde torununu sigorta yaptırıyor. Bu işi yapan Kılıçdaroğlu halen neden görev yapıyor. Çalışmayan bir çocuğun çalışıyormuş gibi göstermek sahteciliktir. Çıkar sağladığımı ispat edersen diye konuşuyor. Al işte bunlar ispat değil mi? Bu yapılan iş etik değil diyor. Madem etik değil neden istifa etmiyorsun...



KIZINI VAKIFBANK'TA SINAVSIZ İŞE SOKTU

Temiz Türkiye yürüyüşünü yakalayacağız politika halk için yapılacak diyor Kılıçdaroğlu. Arkasından da kızı Zeynep'i Vakıfbank'a imtihansız girdi.