Soylu: En büyük milliyetçi AK Parti'dir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'ın Akçaabat ilçesinde konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2015 17:26 GÜNCELLEME 22.04.2015 17:26 İç Politika
Soylu: En büyük milliyetçi AK Parti'dir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "AK Parti milletten başka herhangi bir güce sahip değildir. Uluslararası bir işbirliği yoktur. Bir tek işbirliği vardır, bu da millettir. Böyle olduğu için yerlidir ve millidir" dedi.

Soylu, Akçaabat ilçesinin Dürpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet edip esnaf ziyaret yaptı. Akçaabat Minibüsçüler ve Dolmuşçular Lokali'nde şoförlerle bir araya gelen Soylu, sorunların çözümü için her türlü girişimde bulunacaklarını söyledi.

"EN BÜYÜK MİLLİYETÇİ AK PARTİ'DİR"

AK Parti döneminde yapılan çalışmalarla milliyetçiliğin en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade eden Soylu, "Türkiye'yi koalisyonlara muhtaç etmemeliyiz. Bunu açık söylüyorum. Kim milliyetçiyim, kim milliyetçilik diyorsa en büyük milliyetçi AK Parti'dir. Eğer sen ay yıldızlı bayrağını binlerce kilometre ötede, Orta Asya steplerine, Orhun Yazıtları'na dikebiliyorsan, insanların buradan kalkıp Mynmara gidiyorsa, eğer senin gemilerin Filistin'deki insanların nakledilmesini sağlıyorsa senin milliyetçiliğin budur" diye konuştu.