BBP: Destek verin PKK'yı 1 yılda bitirelim

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ''Halkımız iktidar partisine verdiği desteği ve yetkiyi BBP'ye versin, 1 yıl içinde terör diye bir şey kalmaz'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2011 21:02 GÜNCELLEME 21.08.2011 21:02 İç Politika
BBP: Destek verin PKK'yı 1 yılda bitirelim

Destici partisinin Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Destici, ülkenin en önemli gündem maddesinin terör olduğunu ifade ederek, Türkiye'de 27 yıldır terörün bitirilememesinin sebepleri olduğunu ve yeteri kadar mücadele edilmediği için bitirilemediğini kaydetti.

Türkiye'de terörün bitirilmesini istemeyen kesimler olduğunu belirten Destici, ''Çünkü Türkiye, terör belasından kurtulsa, çok daha büyük bir devlet olacaktır. Bunu istemeyenler, Türkiye'deki terörü bitirmiyorlar. Kürtler bizim kardeşimiz, ancak PKK terör örgütü ise düşmanımız. Terörle yeterli mücadele edilerek, topyekün mücadele edilerek başa çıkılabilir. Biz Terörle Mücadele kitapçığımızı, Cumhurbaşkanına, Başbakana ve anamuhalefet partisi liderine verdik'' diye konuştu.

Halkın, iktidar partisine verdiği desteği ve yetkiyi, BBP'ye vermesi halinde Türkiye'de terörün 1 yıl içinde biteceğini de ifade eden Destici, ''Terörle mücadele konusunda Türkiye'de hiçbir şey yapılmamış. Terörün finans kaynakları kesilmemiş, sosyal alanda mücadele edilmemiş, etkin bir silahlı mücadele de sergilenmemiş. Bunlar yapılmadan terörle mücadele edildiğini iddia etmek doğru değil'' dedi.

AA