Kılıçdaroğlu'nun bekçi kardeşi buhar oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun Gaziemir'de CHP'li belediye ait olan Seydi Baba Rekreasyon Alanı'nda bekçilik yaptığı ortaya çıkmış, haber büyük yankı uyandırmıştı. Peki Celal Kılıçdaroğlu şimdi ne yapıyor diye merak ettiniz mi? Acaba kardeş Kılıçdaroğlu hala o zor şartlarda çalışmaya devam ediyor mu?

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2013 08:19 GÜNCELLEME 23.01.2013 17:02 İç Politika
Kılıçdaroğlu'nun bekçi kardeşi buhar oldu

Bu soruların cevabını merak eden bir haber sitesi dört gün boyunca Celal Kılıçdaroğlu'nun çalıştığı iddia edilen Seydi Baba Rekreasyon Alanı'ndan nöbet tutarak Kılıçdaroğlu'nu görüntülemeye çalıştı. Bu dört günlük sürede Kılıçdaroğlu'na ulaşamayan gazeteciler, Kılıçdaroğlu'nun son günlerde işe gelmediğini tespit etti. Celal Kılıçdaroğlu'yla ilgili haberlerin çıktığı günden bu yana işe çok az geldiği ve bu zamanlarda da inşaat alanında kısa bir süre kaldığı iddia edildi. 

İddiaların sahibi olan Egeninsesi.com adlı haber sitesine göre, CHP'li belediye ait inşaatın ihalesini alan firmaya ait özel araç, işe geldiği zaman kardeş Kılıçdaroğlu'nu evine getirip götürüyor. 

BEKÇİ KULÜBESİ KİLİTLİ

Hürriyet, Milliyet, Vatan gibi gazeteler ile Habertürk, CNN Türk ve NTV'nin bir kulübe önünde kamuoyuna servis ettiği Celal Kılıçdaroğlu'nun bekçi kulübesinin 4 gün boyunca kilitli kaldığı ve hiç açılmadığı belirtildi. 

TEKİN: CELAL KILIÇDAROĞLU İŞTEN ÇIKARILDI

Gelişmeyle ilgili olarak Hürriyet'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de "Genel başkanımızın kardeşinin çalıştığı şirkete yönelik bir denetim süreci başlatılmış. Maliye defterlerini incelemeye almış. Bu sürece bağlı olarak Celal Kılıçdaroğlu bu sabah işten çıkartılmış" dedi.

KILIÇDAROĞLU REKLAM MALZEMESİ Mİ OLDU?

Celal Kılıçdaroğlu için ortaya çıkan iddialar da çok çarpıcı. Kardeş Kılıçdaroğlu'nun CHP'li Gaziemir Belediyesi içinden kişi ya da kişiler tarafından ortaya çıkarıldığı, reklam malzemesi olarak öne sürüldüğü iddiaları var.

CHP LİDERİ KARDEŞİYLE ÖVÜNMÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bekçilik yapan kardeşi Celal ile övünüp onu alnından öpüyorum demişti:

''Kardeşim evinin ekmeğini alın teriyle kazanan bir emekçidir. Ekmeğini, aşını alın teriyle kazanan başı dik, onurlu milyonlarca emekçi gibi inşaatta çalışan kardeşime de, kolaylıklar, sağlık ve huzur diliyor, alnından öpüyorum."

CELAL KILIÇDAROĞLU'NUN İŞE GELMEDİĞİNi İDDİA EDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!

Haber7