Kılıçdaroğlu'nun kardeşini işten atmışlar

Kılıçdaroğlu'nun, gece bekçisi olarak çalışan en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun işten çıkartıldığı belirtildi...

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2013 14:52 GÜNCELLEME 23.01.2013 14:58 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'nun kardeşini işten atmışlar
Kılıçdaroğlu'nun kardeşini işten atmışlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir Gaziemir Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi'nde bekçi olarak çalışan en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun bu sabah işten çıkartıldığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde toplanan partisinin MYK toplantısında "Kardeşim Celal'i işten çıkartmışlar" dedi. Gelişmeyle ilgili olarak Hürriyet'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de "Genel başkanımızın kardeşinin çalıştığı şirkete yönelik bir denetim süreci başlatılmış. Maliye defterlerini incelemeye almış. Bu sürece bağlı olarak Celal Kılıçdaroğlu bu sabah işten çıkartılmış" dedi.

EŞKİYA KENTE İNMİŞ

Tekin, "Eşkıya dağda değil, kente inmiş. Namuslu bir siyasetçinin, evine alın teriyle kazanılmış parayla alınmış ekmek götürmekten başka derdi olmayan kardeşine bile tahammül edilemiyor. Celal beyin bekçilik yaptığına ilişkin haberin gazetelerde yer almasının ardından maliye şirkete yönelik denetim başlatmış. Bu denetimden korkulmuş olacak ki yönetim işten çıkartma gerçekleştirmiş. AKP zihniyetinin bu eşkıyalığını şiddetle kınıyoruz. Bu davranış kabul edilebilir değildir. Bir anamuhalefet partisinin liderinin kardeşi ülkesinde özgürce çalışamıyor." dedi.

İNŞAAT YAĞMALANDI

Ayrıca Celal Kılıçdaroğlu'nun son 4 gündür işe gelmediği bu yüzden de hurdacıların başıboş inşaatı yağmaladığı öğrenildi.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • osman 11 yıl önce Şikayet Et
    chp myk özel gündemle toplandı. anlaşılan küçük kılıçdaroğlu chp myk toplantısına damgasını vurmuş. abi kılıçdaroğlu büyük zahmetler neticesinde ise başlayan kardeşinin işine son verildiğini, chp myk üyeleriyle paylaşarak acısını bir nebze olsun azaltamayı denese de, bunda ne kadar başarılı olmuştur? tahminimce, bütün chp myk üyeleri gözyaşlarını tutamayarak, iki gözleri iki çeşme, hüngür hüngür aglamışlardır. kader örmüş ağlarını....
    Cevapla
  • umityldz 11 yıl önce Şikayet Et
    yahu. bir yerinizde doğru olsun be kardeşim.. firavun bile hayatında bir kere doğru birşey yapmış. (ALLAH ın dilemesiyle) hz. musa yı evlatlık olarak besleyip büyütmüş.. sizin bir doğrunuz olmayacak mı? bu dünyada..
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç mi işi başvurusu yapılmamış peki de hırsızlar basmış... vah vah yerine adam bulamadılar demeki ki hirsızlar firsat bu fırsat deyu, inşaata yüklendiler demek.bu kadar işsiz varken, oraya bir bekçi bulamadıklarına göre.. ne bunun manası şimdi..
    Cevapla
  • ahmet mentes 11 yıl önce Şikayet Et
    chp siyaset icin mazeme ariyor. chp emegiyle iktidar olamiyor, yaptigi siyaset iktidari elestirerek kendi seviyesine düsürmeye calismak.chp siyaset icin kendisine mazeme bulamiyor kendi mazemesini kendisi yaratmaya calisiyor.aygün kacirilir aradan zaman gecer kacirdigi kilisilerin taziyesine gider, esadla görüsür kahramanlik yapar gazeteciyi kurtarir ama her seferinde bir acik birakiyor.kardesinide mazeme olarak kullandi ne zaman bunun gibi seylerle gündeme ciksalar arkasinda illahi bir bit yenigi araniyor cünkü chp her kiliga giriyor seytani oyunlar oynayarak milleti kandirmaya calisiyor.güven olmadigi icinde arkasindan denetlemek gerekiyor.ben olsam bu kisinin arkasini arastiririm düsüncesi geldi aklima ve ayni sekilde devlet arastirmis olmaliki arastirdigi icin eskiya oldu.devlettir denetlemek hakkidir arkasindan birsey cikmayacagini bilse, güvense neden denetlesin arastirsinki.chp bu arkasinda illahi birsey vardir düsüncesi.kardesini düsünseydi tr´ye ilan etmezdi, gayet normal isini kaybetmesi
    Cevapla
  • Mehmet Ali GÜMÜŞKAYA 11 yıl önce Şikayet Et
    sahtecinin dürstlüğü. sahte imza ile hakkı huzur almaktan ceza yiyen adamın eşkıyayı orda-burda araması ne kadar komik geliyor insana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR