Bu işte bir terslik var: Avcı av oldu!

Kayseri'de iki kedinin arasında kalan fare, kaçmak yerine kedileri kovalamayı tercih etti. Farenin, kedileri kovaladığı anlar kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 17:34 GÜNCELLEME 14.10.2024 18:01 ÜLKE'DE BUGÜN
Bu işte bir terslik var: Avcı av oldu!

Kayseri'de bir parkta alışagelmişin dışında görüntüler kaydedildi. Bilinenin aksine fare kendisini sıkıştıran kedileri kovaladı.

"Kedinin fare ile oynadığı gibi" deyiminin tersine döndüğü görüntülerde iki kedinin ortasında kalan fare, kaçmak yerine üzerine gelen kedileri korkutarak kendini korumaya çalıştı.

Kedilerin kendisini yemek için yaptığı hamlelere üzerlerine atlayarak cevap veren farenin görüntüleri izleyenleri gülümsetti.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR