Elazığ'da köpek saldırısına uğrayan kadın: Beni paramparça ederdi

Elazığ'da kızını yolcu etmek için şehirler arası otobüs terminalinde başıboş köpek saldırısına uğrayarak yaralanan Bircan Uğraş (41), yaşadığı dehşeti anlattı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 03.06.2026 14:32 GÜNCELLEME 03.06.2026 14:41 ÜLKE'DE BUGÜN
Elazığ'da köpek saldırısına uğrayan kadın: Beni paramparça ederdi
Elazığ'da köpek saldırısına uğrayan kadın: Beni paramparça ederdi

Elazığ'da 2 Haziran Salı günü Kırıkkale'de okuyan kızını yolcu etmek için şehirler arası otobüs terminaline giden 3 çocuk annesi Bircan Uğraş, peronların bulunduğu kısımda kurt cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

Bacağından ve kolundan yaralanan kadın, bir vatandaşın köpeği kovalamasının ardından saldırıdan kurtuldu.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Uğraş, yaşadığı korku dolu anları anlattı. 

Yaptırdığı işlem hayatını kabusa çevirdi! Göz kapağı düşen kadından vahim iddiaYaptırdığı işlem hayatını kabusa çevirdi! Göz kapağı düşen kadından vahim iddia

Adana'da 5 gündür kayıp olarak aranan 13 yaşındaki Ela'dan haber varAdana'da 5 gündür kayıp olarak aranan 13 yaşındaki Ela'dan haber var

Çiftçinin kara gün dostu: Tarladaki kuraklığı aylar öncesinden haber verecekÇiftçinin kara gün dostu: Tarladaki kuraklığı aylar öncesinden haber verecek

Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsünün önünü kesip camı parçaladı: Rekor ceza yediMersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsünün önünü kesip camı parçaladı: Rekor ceza yedi

Köpek saldırısına uğrayıp yaralanan kadın o anları anlattı

KOLUNDAN VE BACAĞINDAN ISIRDI

Köpek saldırısında yaralanan Bircan Uğraş, "Terminale kızımı göndermeye gittim. Gittiğimde orada köpek vardı, köpeğin saldırısına uğradım. Bacağımın iki yerinden ve kolumdan ısırdı. Bacağımda derin yaralar var. Kolumda da aynı şekilde açık yaralar var. Dikiş atılmadı. Sargıyla sarıldı. Ağrısı çok fazla. Vatandaş yardımıma yetişti. Allah ondan razı olsun. O fırçayla köpeği kovaladı ondan dolayı köpek üstümden gitti. Yoksa beni paramparça ederdi. Bir sürü vatandaş vardı ama hiçbirisi müdahale edemedi. Bir tane vatandaş da kemerle bacağımı sardı, kanama fazla olmasın. Allah ondan da razı olsun. Saldırı bir anda gerçekleşti. Hiç farkına dahi varamadım. Terminalin içerisinde gezdiğini gördüm. Ben köpeğe yakında değildim. Epeyi mesafe vardı aramızda, birden kızımın arkadaşı, 'Bircan abla köpek geldi' dedi. Yüzümü çevirmemle köpek bacağımı tuttu. O an ne yapacağımı bile şaşırdım. Kendimi yerlere attım. Vatandaşlar üstüme toplandı. Bir genç fırçayla köpeği kovaladı. Onun sayesinde kurtuldum. Kızımı Kırıkkale'ye göndermek için terminale gitmiştim." dedi.

Bircan Uğraş'a saldıran köpek.

"İNSAN CANI YERDE DEĞİLDİR"

Sokak hayvanlarının toplatılmasını isteyen 3 çocuk annesi Uğraş, "Çünkü tehlike saçıyorlar. Hayvanlar güzeldir ben kötü demiyorum ama kim bakıyorsa kendi evinde baksın sokakta değil. Sokakta çocuklarımız var, biz bile dışarıda serbest gezemiyoruz. Hayvanlara kötü demiyorum ama sokak hayvanları toplatılsın. Şikayetçi oldum. İnsan canı yerde değildir. Ağrılarım çok, bacağım bir taraftan ağrıyor kolum bir taraftan ağrıyor. Gece ağrılarımdan dolayı yatamadım." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR