Diriliş Ertuğrul'la mesleğinde apayrı konuma erişen Engin Altan, herkesin gurur kaynağı oldu!

Yayın hayatı bitmiş olmasına rağmen halen etkilerini sürdürmeye devam Diriliş Ertuğrul dizi projesinde rolüyle özdeşleşen Engin Altan Düzyatan jestiyle gururlandırdı. Diriliş Ertuğrul yapımı yalnızca ülkemizle sınırlı kalmayıp dünyanın çeşitli ülkelerinde de takdir toplarken yetenekli oyuncu Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı çocukların hayalini gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2020 00:15 GÜNCELLEME 23.08.2020 00:15 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'la mesleğinde apayrı konuma erişen Engin Altan, herkesin gurur kaynağı oldu!

Yediden yetmişe izleyici kitlesine sahip olmakla beraber başarısıyla sınırları bir hayli genişleterek çok geniş coğrafyada yaşayan seyircilere de hitap eden Diriliş Ertuğrul dizisinin kahramanı Engin Altan Düzyatan çok anlamlı bir adım attı. 

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında toplamda beş sezon boyunca TRT1 ekranlarında tutkunlarını tarihsel bir yolculuğa çıkaran ve uzun bir süre etkisinden çıkamayacakları sahnelerde imzasını taşıyan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı çocukları olan desteğiyle tam not aldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert başlama tarihi duyuruldu! Yeni sezonla ne zaman yayına giriş yapacak?

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2.sezon fragmanı: İtiraflar havada uçuşuyor! Yeni sezon çok başka geçecek

Engin Altan Düzyatan, yabancıların da övgü yağmuruna tuttuğu "Diriliş Ertuğrul" dizi projesine hayranlık duyan ve zorlu hastalıklarla ile mücadele eden 3 Pakistanlı çocukla sosyal mecra üzerinden bir araya geldi.

Make a Wish Pakistan ve Bir Dilek Tut Derneği Türkiye ortaklığında düzenlenen bu etkinlik, Facebook aracılığıyla yayına girdi ve Pakistanlı sanatçılar Humayoun Saeed ile Zeba Bakhtiar'ın da konuk olarak yerini aldığı yayın, 2 saat içerisinde 42 binin üzerinde seyirci sayısına erişti.

MasterChef Türkiye'de kaos fırtınası estiren diyalog! Stüdyoda ortalık birbirine karıştı

Orak hücreli anemi ve Akdeniz anemisi hastalıklarıyla mücadele eden 14 yaşındaki Fizza Khuda Baksh, 17 yaşındaki Sohail Umer ve 15 yaşındaki Sidra Khan'ın dönem kıyafetleri ile davetli olarak katılım gösterdiği programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Düzyatan, canlı yayın esnasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sevgi nedeniyle çok mutluyum. Size ilham verdiğimizi görüyorum. Çok zor bir roldü fakat inanılmazdı. Sevginiz için çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. Bu çocukları bir araya getirdiğiniz için de çok teşekkür ederim. Umarım bir gün görüşürüz."

Yaklaşık yarım saat canlı yayın etkinliği gerçekleştiren Diriliş Ertuğrul yapımının ''Ertuğrul Gazi'si'' Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı çocuklar ile buluşmanın kendisi için inanılmaz olduğunun özellikle altını çizerek, Make a Wish'e ve yayını takip eden kişilere teşekkürlerini sundu. Etkinlikte, Engin Altan Düzyatan'a takdim edilmesi için üzerinde "la ilahe illallah" yazılı kılıç Türkiye'nin Karaçi Başkonsolosu Tolga Uçak'a verildi.