MasterChef Türkiye'de sessizliğini bozdu! Jürilere aldırmayıp hedef tahtasına oturttu

Ana kadrodaki yerini alacak yarışmacı isimlerin belirlenmesiyle beraber MasterChef Türkiye programında zorlu ve yorucu geçen ilk takım oyunu gerçekleşti. İlk defa mavi ve kırmızı takım yarışmacıları MasterChef Türkiye’de galip gelebilmek için kıyasıya rekabet ederken kazanan takımın açıklanmasının ardından Eray ve Serhat arasında tatsızlık yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2020 01:25 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:43 MEDYA
MasterChef Türkiye'de sessizliğini bozdu! Jürilere aldırmayıp hedef tahtasına oturttu
MasterChef Türkiye'de sessizliğini bozdu! Jürilere aldırmayıp hedef tahtasına oturttu

TV8’de yeteneklerine fazlasıyla güvenen, lezzet ve sunum konusunda iddiasını konuşturan isimleri aynı platformda toplayan MasterChef Türkiye’de 18 Ağustos Salı tarihinde ilk takım oyunu düzenlendi.

 

Toplamda 5 tane yemek seçen jüri üyeleri yarışacak isimlerden; kabak çorbası, baklava hamurundan mantarlı börek, ılık manda kaymağı ile semizotu salatası, dana nuar ve polenta son olarak da şeftalili parfe hazırlamalarını takım oyunu görevi olarak verdi.

MasterChef 2020’de ilk defa bir takım olarak yemeklerini hazırlamak için uğraş gösteren isimler şeflerin seçtiği ‘’yaz konsepti’’ yemeklerini 1 saat içerisinde yapmaya koyuldu.

 

MasterChef Türkiye’de olayların fitili ateşlendi! Eleştirilerin ardı arkası kesilmedi

Kuruluş Osman yapımcısından yankı uyandıracak hamle: Dev isim kadroya adını yazdırdı!

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE TAKIM OYUNUNUN KAZANANI ‘MAVİ TAKIM’ OLDU!

Mavi ve kırmızı yarışmacılara şefler tarafından tanınan bir saatin sonucunda yemeklerini şeflere tadım yapmaları için sunmaları üzerine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Kıran kırana geçen takım oyunu yarışında yemekleri en fazla beğenilen 3-2’lik farkla Tanya’nın yönettiği ''mavi takım'' oldu.

Kurtlar Vadisi projesiyle nam salan Çiğdem Batur, Kuaförüm Sensin'de kendini gösterecek!

DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ DUYGU OLDU!

Kırmızı takım kıl payı dokunulmaz oyunundan mağlup çıkarak şimdi de ''bireysel dokunulmazlık oyunu'' oynamak üzere yeniden MasterChef Türkiye mutfağındaki yerini aldı. Yapılan bireysel dokunulmaz oyunu sonuçlarına göre; Mehmet Yalçınkaya'nın hazırlamış olduğu çekirdekli irmik helvasına en yakın tabağı servis eden Duygu, dokunulmazlığın sahibi olmaya hak kazandı.

KIRMIZI TAKIMDAN TOPLAMDA 2 ELEME ADAYI BELİRLENDİ!

Duygu’nun eleme potasına gönderdiği birinci isim yarışma esnasında pasif kaldığı düşünülen Celal oldu. Yapılan takım oylaması doğrultusunda eleme potasına gönderilen ikinci isim de Sedat olarak seçildi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ERAY VE SERHAT ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ!

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'dan konuşmak adına izin isteyen Eray, Burada saygısızlık olmasın diye söylemedim ama Serhat daha önce, ‘Ben Amerika’da işi bıraktım. Ben gibi birisi varsa benim rakibimdir’ diyor. Biz parasız, ailemizden destek almadan ne koşullardan geçerek buraya geldik. Belki benim Amerika’ya gitme şansım olmadı. Belki de buradaki çoğu kişinin olmadı. Eleme oyununda beni karşına çıkar, seni elemezsem benim adım da Eray değil’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Kendisi hakkından söylenenlerin ardından söz alan yarışmacı Serhat da, ‘Senin seviyen ve imkanların; Amerika olabilir, uzay olabilir Bolu olabilir ya da buradan İzmit’e gitmek olabilir. Ben sana Rezzan örneğini vereceğim. Rezzan, Mersin’den ekmek parasını bırakıp geldi. Ben istersem uzaya gideyim ondan daha çok fedakarlık yapmış olmuyorum. Bu da onu benim rakibim yapıyor. Burada demagoji yapma. Ben yemem’ sözleriyle tepkisini açıkça ortaya koydu.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • CAN BAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Eray çok gıcık ve kılçık bir tip Çok şey bildiğini sanıyor ama doğru dürüst bir yemek çıkaramadı
    Cevapla
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Eray’ın ki tamamen aşağılık kompleksi!
    Cevapla
  • yolcu3225 3 yıl önce Şikayet Et
    Tanyayada açık destek var
    Cevapla
  • Saçmalamalar 3 yıl önce Şikayet Et
    Şefler serhata gizli destek veriyorlar. Neden acaba?
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    :) Adam Kollayabiliyorlar Ama Bunu Yarışmada Yapmıyorlar. Yarışmadan Eleyip Yanlarına Sutüdyo ya Aldıkları Eleman Var Onu da Işık Görürse Yapıyor Yoksa Onu da Yapmıyorlar
    Cevapla
  • RUHİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl veriyorlar onuda yazar mısın? Sizin gibi duygusal baksalar neyse... Yahu adamlar kimseyi kollamaz ne çıkarsa onu yazar. Dikkat edin yemek kötü ise kralı olsa farketmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR