Kırmızı Oda'dan ayrıldı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geçti! TV'nin efsanesinden şaşırtıcı karar

2021-2022 sezonunda sıkı takipçilerini ekran başına toplayacak transfer hamlesi bu sefer de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan geldi. Sürpriz bir kararla Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'den ATV'ye geçen usta oyuncu milyonları şaşkınlıklar içerisinde bıraktırdı. Kırmızı Oda'nın Vahit'i Uğur Yücel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibine adını yazdırdı. İşte, hayranlarını yakından ilgilendirecek önemli gelişmeler...

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2021 10:44 GÜNCELLEME 16.09.2021 10:44 MEDYA
Kırmızı Oda'dan ayrıldı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geçti! TV'nin efsanesinden şaşırtıcı karar

Acıklı hikayeleriyle yeni sezonda da seyircisinin hem kalbine hem ruhuna hitap edecek olan Kırmızı Oda dizisinin ünlü oyuncusu beklenmedik bir kararla hayranlarının karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezon Vahit karakteri ile TV8 ekranlarına damgasını vuran Uğur Yücel, Kırmızı Oda'dan ayrıldıktan sonra seçimini bu kez ATV'den yana kullandı.

Masumlar Apartmanı 39.bölüm fragmanı geldi mi? TRT1'de takdirlik sahne, alkış toplayan görüntüler!

Kendisi için yazılan senaryonun tamamlanmasıyla beraber Kırmızı Oda ailesine veda eden Uğur Yücel'in destekçileri onun sürpriz bir projede yer almasını sabırsızlıkla bekliyordu. Yeni sezonda da ekranlardan uzakta kalmamaya karar veren Uğur Yücel, herkesi ters köşeye yatıracak bir hamlede bulunarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile anlaşmaya vardı.

Usta oyuncu Uğur Yücel, iddialı isimleri bünyesine ekleyerek kadrosunu sağlamlaştıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da aksiyon ve gerilimin dur durak bilmediği sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.