Acun Ilıcalı'dan flaş ''jüri değişikliği'' kararı: O Ses Türkiye'de ayrılık ve transfer bir arada!

O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda hangi isimlerin yer alacağını merak edenler için başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'dan yanıt niteliğinde açıklama geldi. Jüri koltuğunda oturacak ünlü isimler konusunda bu sene birtakım farklılıklar yapılacağını aktaran Acun Ilıcalı, verdiği bomba cevapla soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2021 10:48 GÜNCELLEME 16.09.2021 10:48 MEDYA
Acun Ilıcalı'dan flaş ''jüri değişikliği'' kararı: O Ses Türkiye'de ayrılık ve transfer bir arada!
Acun Ilıcalı'dan flaş ''jüri değişikliği'' kararı: O Ses Türkiye'de ayrılık ve transfer bir arada!

Gerek TV8 kanalı ve Exxen platformundaki programları gerekse özel yaşantısına ilişkin açıklamaları ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Acun Ilıcalı'dan merakla beklenen O Ses Türkiye açıklaması geldi. Geçtiğimiz dönemde pandeminin getirdiği şartlarından ötürü yayın hayatına ara vermek durumunda kalan ve bu sene serüvenine kaldığı yerden devam edecek olan O Ses Türkiye'nin jüri kadrosu şekillenmeye başladı.

Masumlar Apartmanı 39.bölüm fragmanı geldi mi? TRT1'de takdirlik sahne, alkış toplayan görüntüler!Masumlar Apartmanı 39.bölüm fragmanı geldi mi? TRT1'de takdirlik sahne, alkış toplayan görüntüler!

TV8 kanalında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in keyifli sunumu eşliğinde gerçekleşen 2.Sayfa isimli programa davet edilen Acun Ilıcalı, izleyici kitlesinin heyecanını yükseltecek O Ses Türkiye açıklamasında bulundu. Hadise'nin yeni sezon için ekipte olup olmayacağı mevzusu takipçilerinin aklını kurcalarken, medya patronu Acun Ilıcalı artık O Ses Türkiye'de yer almayacağı açıklamasıyla son noktayı koydu.

Kırmızı Oda'dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a milyonların konuştuğu transfer! Düğmeye basıldıKırmızı Oda'dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a milyonların konuştuğu transfer! Düğmeye basıldı

Hadise'nin ayrılığının ardından sevilen sanatçı Oğuzhan Koç'un kadroya dahil olabileceği müjdesini veren Acun Ilıcalı, "Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" şeklinde ifadelere yer verdi.

Öte yandan O Ses Türkiye jüri kadrosunda bulunacak diğer isimlere ilişkin çok konuşulacak bir çıkışa imza atan Acun Ilıcalı, "O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz" sözlerini kaydetti.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıraç Gibi Bir Müzik Duayeni Varken Asıl İşi Tolk Show Olan Beyaz'ın Bu Jüride Ne İşi Var Anlam Veremedim ?
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedendir bilmem ama bir türlü sevemedim Oğuzhan'ı
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadise yi kovup ebruyu almak kral hareket olmuş bu acun harbi adam siz anladınız.
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    oguzhan gibi gezici tipleri sevdirecek millete
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür, ne güzel bir müjde,yazanların eline sağlık, Allah devamını göstersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR