Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında tansiyonu yükselten gelişme! Ortalığı birbirine katacak

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında Moğol Komutanı Cebe, Osman Bey'e karşı düşmanlık besler. Nikola belasını başından defeden Osman Bey'e karşı kötülük yapanlara bir yenisi daha eklenir. Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında kin ve intikam duyguları taşıyan Cebe'nin sözleri ortalığı kasıp kavurur.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2022 21:11 GÜNCELLEME 26.05.2022 09:12 MEDYA
Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında tansiyonu yükselten gelişme! Ortalığı birbirine katacak

Uzun uğraşların neticesinde Nikola'dan tamamen kurtulmayı başaran Osman Bey'i Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında kötü bir sürpriz beklemektedir. Turgut Alp'in ölümle burun buruna geldiği yeni bölüm fragmanında Cebe adındaki Moğol Komutanının ‘’Başladığı işi bitirmeden hiçbir yere gitmez’’ şeklindeki sözleri kopacak büyük fırtınanın habercisidir. 

Gönül Dağı’nda ender rastlanabilecek gelişme! Ayrılan ismi tekrar görmeye hazır olun

Hakimiyetini geniş bir alana yaydıkça Osman Bey'in düşmanları da çoğalır ve Moğol Komutanı Cebe, hedeflerine ulaşabilmek açısından Bizans İmparatorluğu ile güçlerini birleştirir. Tehlikenin dozunun katlanarak arttığı Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman Bey, bir an dahi pes etmeden kanının son damlasına kadar mücadelesini ortaya koyacaktır. Diğer taraftan hiç beklemediği bir anda tuzağa düşürüldüğünün farkına varan Turgut Alp'in başının büyük belaya girmesi yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detaylar arasındaki yerini aldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR