Gönül Dağı'nda resmen bir ilk yaşandı! Büyük sürprize hazır olun: Öyle isim dönüyor ki...

Türk dizi tarihinde ender rastlanan bir durum meydana gelecek ve yakın zaman önce Gönül Dağı’ndan giden yetenekli oyuncu Sevilay Gültekin tekrar dahil edilecek. Sütçü Çaplin’in kızı Meryem rolüyle hafızalarda yer edinen Sevilay Gültekin’in beklenmedik kararla yeniden Gönül Dağı’na dönmesi izleyenlerin büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2022 09:11 GÜNCELLEME 26.05.2022 09:11 MEDYA
Gönül Dağı'nda resmen bir ilk yaşandı! Büyük sürprize hazır olun: Öyle isim dönüyor ki...
Gönül Dağı'nda resmen bir ilk yaşandı! Büyük sürprize hazır olun: Öyle isim dönüyor ki...

Gönül Dağı’nda benzeri az görülen bir gelişme yaşanacak ve geçtiğimiz haftalarda kadrodan çıkan Sevilay Gültekin yeniden gelecek. Beklenmedik olayların geliştiği Gönül Dağı 65.bölüm fragmanında kasabaya dönüş yapan Meryem’in soluğu Rıfat’ın yanında alması ekran başındakiler için büyük bir sürpriz oldu.

Teşkilat üçüncü sezon onayını aldı mı: TRT1’in istihbarat türündeki dizisi bitiyor mu?Teşkilat üçüncü sezon onayını aldı mı: TRT1’in istihbarat türündeki dizisi bitiyor mu?

Bilindiği üzere görme engeli varken Rıfat ile tanışan ve aralarında bir bağ oluşan Meryem, onun da desteğini arkasını alıp tedavi olmak üzere ameliyat masasına yatmıştı. Başarılı bir cerrahi operasyon geçirmesinin ardından görmeye başlayan Meryem’in Taner’i Rıfat sanması gergin bir atmosfer oluşturmuştu. Gözleri açıldıktan sonra Rıfat’a karşı bir soğukluk duymaya başlayan ve onun kendisi için uygun biri olmadığını düşünen Meryem’in tam da evlilik arifesindeyken terk etmesi çok konuşulmuştu. Yaşadığı ayrılık acısıyla zor bir dönemden geçen Rıfat, Mihriban sayesinde düzelmeye başlamışken Gönül Dağı’nda Meryem'in kasabaya tekrardan dönmesi 28 Mayıs Cumartesi tarihinde yayınlanacak sezon finaline damgasını vuracak.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Çağdaş Onur Öztürk'ten heyecanlandıran haber! Vasilius'tan sonra Taner...Diriliş Ertuğrul oyuncusu Çağdaş Onur Öztürk'ten heyecanlandıran haber! Vasilius'tan sonra Taner...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin emeğine yüreğine sağlık zevk le seyrediyoruz
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçenlere teşekkürler aile dizilerine hasret kalmışız bozmayın bu kadroyu
    Cevapla
  • okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    namKÖR :)
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardeşim ne istiyorsunuz Rıfattan? Rıfat bu dizinin kırmızı çizgisi oldu artık.
    Cevapla
  • Rotasız deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciritci Abdullah kellerin Rıfat Birde amca oğulları her haliyle mükemmel bir dizi akşam tv karşısına gönül rahatlığı ile ailecek seyrettiğimiz bir dizi emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR