Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok konuşulan kavga! Herkesin gözü kulağı bu tartışmaya çevrildi

Müge Anlı’nın sunumuyla hafta için her gün ATV’de yayına giren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gerilimin bir an dahi eksik olmadığı dakikalar yaşandı. Türkiye’nin gündemini meşgul eden Muhammet Burhan cinayetinin şüphelilerinden Selami Şen ile görgü tanığı olan Mesut Kaya arasında tartışmanın dozu yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2022 09:46 GÜNCELLEME 02.06.2022 09:46 MEDYA
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok konuşulan kavga! Herkesin gözü kulağı bu tartışmaya çevrildi

Yapımcılığını Taner Ercan’ın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Şirin’in oturduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sesler yükseldi. Muhammet Burhan cinayetinin görgü tanığı olan Mesut Kaya, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna konuk olarak katıldı.

Canlı yayın esnasında birdenbire tartışmanın şiddeti arttı ve görgü tanığı Mesut Kaya ile cinayetin şüphelilerinden Selami Şen arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Programın sunuculuğunu yapan gerek Müge Anlı gerekse güvenlik güçleri devreye girerek hararetli bir tartışmaya tutuşan tarafları sakinleştirmek adına çaba gösterdi.

Kuruluş Osman’a transfer olan Cemil Büyükdöğerli’den inanılmaz değişim! Yeni imajını gören tanıyamadı

''KÖYÜ REZİL ETTİN''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında görgü tanığı Mesut Kaya, "Fatma kendini bilse o eli tutmaz. Sen nasıl tutuyorsun o eli Fatma. Sen nasıl köye geleceksin Fatma? Şu sıfata bak sıfata… Ya köyü rezil ettin." şeklinde ifadelere yer verdi.

Selami Şen ise "Terbiyesizlik yapma. Beni aşağı indirme" diyerek yanıt verdi.

Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?

''TÜRKİYE'DEN KORKUM YOK''

Selami Şen, "Senin yediğin naneleri kimse bilmiyor sanma" karşılığını vermesi üzerine Mesut Kaya "Benim kimseden korkum yok, Türkiye'den korkum yok" dedi.

''KÖYÜMÜN ADINI AĞZINA ALMASINLAR''

Müge Anlı'nın "Köydekilerin sinirlenmesinin nedeni evli kadınların hepsine iftira atıyorsunuz" çıkışının ardından Selami Şen, şu konuşmalarda bulundu:

"Müge Hanım, köyün kadınları tepki gösterdi. 'Artık köyümün adını ağzına almasınlar' dediler. Rezil olduk diyorlar. Böyle bir şey yok."