Destan 25.bölüm 2.fragmanında gerilim artıyor! Başarılı dizide heyecanlandıran gelişme

ATV ekranlarının her hafta yoğun ilgi gören dizisi Destan 25.bölüm fragmanında, Akkız ve Batuga’nın sevdaları için ilk adımı atmaları damgasını vurdu. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisini bir araya getiren Destan’da gerek Alpagu’yu gerekse teginleri kurtarmak isteyen Batuga ve Akkız’ın batı gök kağanlığını basması tansiyonun yükselmesine neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2022 09:23 GÜNCELLEME 31.05.2022 09:23 MEDYA
Destan 25.bölüm 2.fragmanında gerilim artıyor! Başarılı dizide heyecanlandıran gelişme
Destan 25.bölüm 2.fragmanında gerilim artıyor! Başarılı dizide heyecanlandıran gelişme

Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Destan 25.bölüm fragmanında, Çolpan Han intikam ateşiyle yanıp tutuşur. Hanlık soyunun büyük bir tehlike altına girdiği Destan projesinde pusuya düşen Obar’ın öfkesi çok ağır olacaktır. Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ali Aytaç Sakal’ın oturduğu Destan yeni bölüm fragmanında itbarakların oynadığı saray oyunu olayların fitilinin ateşlenmesine sebebiyet verir.

Kuruluş Osman’a transfer olan Cemil Büyükdöğerli’den inanılmaz değişim! Yeni imajını gören tanıyamadıKuruluş Osman’a transfer olan Cemil Büyükdöğerli’den inanılmaz değişim! Yeni imajını gören tanıyamadı

Genel yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı ve senaryosunu ise Nermin Aslan, Yelda Arıtaş, İhsan Yıldırım ve Feza Doğru’nun kaleme aldığı Destan’da gözler şimdi Ulu Ece’nin yeni hamlelerine çevrilir. 23 Kasım 2021 tarihinden beri birbirinden heyecan verici sahneleriyle yayın hayatını devam ettiren Destan dizisinde ''İt diş gösterdi mi, kurt diz çökmez!'' sözleri 1 Haziran Salı tarihinde yayına girecek yeni bölüme damgasını vuracak.

Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?Teşkilat'ın Serdar'ından yürekleri ağza getiren haber! Çağlar Ertuğrul, 3.sezonda yer almayacak mı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizileri sevmeyen varsın kimin eli kimin cebinde (mecaz) dizileri izlesin,
    Cevapla
  • doğrucu davut 1 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi hala izleyen varmı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seyrettiğim Engüzel dzilerden Alparslan Barbaros gibi adı güzel kendisi berbat dizilere bakarak 10 numara bir dizi Senaryo, oyunculuk, dekor, kıyafet ve hikaye on numara, çok beğendim Bence Çizgifilmden bile daha kötü olan Alparlan ve Barbarosun senaristleri bu diziden ders alsınlar
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan şu andaki en iyi dönem dizisidir. Destanı da izleyen birisi olarak, Çok yanıldığınızı söyleyebilirim. Barbaroslar için söylediklerinize katılırım. Zaten sezonu zor tamamladılar.
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Diyorum Böyle Dizileri Kim izliyor :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR