Kuruluş Osman tutkunlarının merakını artıracak transfer! Destan'ın güçlü ismi dahil oluyor

ATV’de Salı akşamları yayına giren Destan dizisinin final bölümüne sayılı günler kala İpek Karapınar dikkat çeken bir karara imza attı. Aksiyonun dur durak bilmediği Destan’da ilk bölümden bu yana Çolpan Han karakteriyle izleyenleri etkisi altına alan İpek Karapınar, Kuruluş Osman’la el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2022 09:33 GÜNCELLEME 07.09.2022 09:33 MEDYA
Kuruluş Osman tutkunlarının merakını artıracak transfer! Destan'ın güçlü ismi dahil oluyor

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve reytinglerde istikrarlı bir biçimde başarı kaydeden Destan’ın final yapacağı bilgisi paylaşılmıştı. Destan’da üstlendiği ‘Çolpan Han’ karakteriyle izleyici kitlesinin beğenisini kazanan ve iddialı bir performans ortaya koyan İpek Karapınar Kuruluş Osman’la anlaşma sağladı.

TRT1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’ne peş peşe transfer! 2 isim birden sözleşme imzaladı

Nöbet, Kırgın Çiçekler, Küçük Sırlar, Kurtlar vadisi Pusu, Hatırla Sevgili ve Köprü gibi projelerde boy gösteren İpek Karapınar, Destan dizisinin sona ermesinin hemen ardından kuruluş Osman’la kameralar karşısına geçecek. Destan’da Dağ Hanlığı’nın başı olan, Alpagu Han tarafından sürgün edilen ve Akkız’ında Han’ı olan İpek Karapınar’ın Kuruluş Osman ekibine dahil edilmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

Teşkilat’ın atmosferini farklılaştıracak transfer! Erken final yapınca Çağlar Ertuğrul’un yerine…

Yorucu ve yoğun geçen 3 sezonu arkasında bırakan ve 4. sezonuyla macerasını hız kesmeden sürdürecek olan Kuruluş Osman’ın yeni transferi İpek Karapınar, sürpriz sahneleriyle ortalığı kasıp kavuracak. Proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ile Metin Günay’ın oturduğu Kuruluş Osman’ın yeni sezonunun Ekim ayının başında başlaması bekleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Barış Bağcı'dan hayranlarını üzecek haber! Bundan sonra...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR