Balkan Ninnisi’ne arka arkaya transfer! TRT1'de Balkan rüzgarı estiren diziye gelen gelene

TRT1’in aile ve romantik türdeki dizisi Balkan Ninnisi’nde transferlere bir yenisi daha eklendi. Her hafta büyük bir ilgiyle takip edilen ve konusuyla televizyon dünyasına farklı soluk getiren Balkan Ninnisi’ne 2 isim birden katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2022 13:54 GÜNCELLEME 06.09.2022 13:54 MEDYA
Balkan Ninnisi’ne arka arkaya transfer! TRT1'de Balkan rüzgarı estiren diziye gelen gelene
Balkan Ninnisi’ne arka arkaya transfer! TRT1'de Balkan rüzgarı estiren diziye gelen gelene

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni projelerini izleyenlerin beğenisine sunan TRT1, Balkan Ninnisi’yle farkını bir kez daha konuşturdu. Çekimleri yurt dışında gerçekleştirilen Balkan Ninnisi, gerek senaryosuyla gerekse ekibiyle ilgi odağına girmeyi başardı. Salı akşamları ekran başındakilerin evine konuk olan ve sahneleriyle kah güldüren kah düşündüren Balkan Ninnisi’ne taze kan geldi.

Teşkilat’ın atmosferini farklılaştıracak transfer! Erken final yapınca Çağlar Ertuğrul’un yerine…Teşkilat’ın atmosferini farklılaştıracak transfer! Erken final yapınca Çağlar Ertuğrul’un yerine…

Kuzey Güney, Güzel Köylü, Koca Koca Yalanlar, Elde Var Hayat, Sevda Kuşun Kanadında, Yaz’ın Öyküsü ve Deli Gönül gibi projelerle kameralar karşısına geçen Tolga Ortancıl, TRT1’in beğenilen dizisi Balkan Ninnisi’ne transfer edildi. Oyunculuğunun yanı sıra senarist kimliğiyle de bilinen Tolga Ortancıl, ‘İrfan’ karakteriyle bambaşka bir renk katmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 4.sezonda Destan’ın vazgeçilmez ismi katılıyor! Final yapar yapmaz sete çıkacakKuruluş Osman 4.sezonda Destan’ın vazgeçilmez ismi katılıyor! Final yapar yapmaz sete çıkacak

Öte yandan Kefaret ve Hiç gibi dizilerle ekran önüne çıkan, görev aldığı tiyatro oyunlarıyla tanınırlık kazanan Ecem Gümüşsu, Balkan Ninnisi’nin oyuncu kadrosuna yerleştirildi. Oyuncu olmasının dışında yönetmen yardımcılığı, sahne teknisyenliği ve animatörlük de yapan Ecem Gümüşsu, Balkan Ninnisi’nde ‘Fatma’ karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi ilgi ile izliyorum trt dizileri çok güzel
    Cevapla
  • ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur bey iyi çalışıyor ama Ekrem yunanoğlu rezalet
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR