TRT1’in yeni dizisi Selma’dan heyecanlandıran haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak

TV8’de 2020 – 2022 yılları arasında yayınlanan Kırmızı Oda’da psikiyatrist ‘Manolya Yadigaroğlu’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Binnur Kaya, TRT1’in yeni dizisi Selma’yla anlaşma sağladı. Kırmızı Oda’nın yanı sıra Avrupa Yakası, Türk Malı, Aramızda Kalsın, Yabancı Damat gibi projelerde boy gösteren Binnur Kaya, Selma dizisiyle izleyenleri bir kez daha ekrana kilitleyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2022 15:04 GÜNCELLEME 18.10.2022 15:04 MEDYA
TRT1’in yeni dizisi Selma’dan heyecanlandıran haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak

İddialı projelerine bir yenisini daha ekleyen TRT1, yönetmenlik koltuğunda Osman Taşçı’nın oturacağı Selma dizisini dizi severlerle buluşturacak. Erol Avcı’nın kuruculuğunu üstlendiği TMC Film imzasıyla yayına girecek olan Selma dizisine Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya transfer edildi.  

Avrupa Yakası’nda ‘Şahika Koçarslanlı/Dilber Hala, Türk Malı’nda ‘Abiye Kuzu’, Yabancı Damat’ta ‘Nazire Demir’ ve Aramızda Kalsın’da ‘Hüsne Celepoğlu’ karakteriyle ekran önüne çıkan Binnur Kaya, yeni sezonda Selma dizisinde yer alacak.

Kurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecek

Son olarak Kırmızı Oda’yla isminden geniş kitlelere bahsettiren Binnur Kaya, Vanlı bir genç kız ile beşik kertmesinin başından geçen olayları gözler önüne serecek olan Selma dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüyor. Selin Tunç’un senaryosunu kaleme alacağı Selma projesinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya’nın haricinde Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Ecem Erkek’in de olacağı öğrenildi.

Hazırlık sürecinin hız kesmeden sürdüğü, hem konusuyla hem kadrosuyla şimdiden izleyenlerin dikkatini üzerine çeken Selma dizisinin ekibinin önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyor.