TRT1 Teşkilat’a Bir Zamanlar Çukurova ve Çukur’un unutulmaz ismi geliyor! Bedro rolüyle nam salacak

2018 – 2020 yılları arasında Tims&B Productions imzasıyla ATV’de yayına giren Bir Zamanlar Çukurova’da üstlendiği ‘Vahap Keskin’ karakteriyle adından söz ettiren Ergün Metin, TRT1’in MİT dizisi Teşkilat’a girdi. Bir Zamanlar Çukurova’nın yanı sıra Bir İstanbul Masalı, Yeşil Deniz, Çukur, Aşk ve Mavi gibi projelerde kameralar karşısına geçen Ergün Metin, Teşkilat’ta ‘Bedro’ karakteriyle ortalığı sallayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2022 10:25 GÜNCELLEME 01.09.2022 10:36 MEDYA
TRT1 Teşkilat’a Bir Zamanlar Çukurova ve Çukur’un unutulmaz ismi geliyor! Bedro rolüyle nam salacak
TRT1 Teşkilat’a Bir Zamanlar Çukurova ve Çukur’un unutulmaz ismi geliyor! Bedro rolüyle nam salacak

4 sezon boyunca çekimleri Adana’da gerçekleştirilen ve 141 bölüm süren macerasının ardından geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusundan müjdeli haber geldi. Yönetmenlik koltuğunda Evren Karabıyık Günaydın ile Murat Saraçoğlu ikilisinin oturduğu Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı ‘Vahap Keskin’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ergün Metin, Teşkilat’la sözleşme imzaladı.

13 Eylül 2018’de yayın hayatına başlayan ve 16 Haziran 2022’de sona eren Bir Zamanlar Çukurova’da senaryo gereği Abdülkadir’in kardeşi rolüyle ekran önüne çıkan Ergün Metin, reyting rekorları kıran Teşkilat ailesinin bir üyesi oldu.

Kurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecekKurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecek

Başrollerinde Ozan Güven, Mehmet Aslantuğ ve Ahu Türkpençe’nin yer aldığı ve yapımcılığını ise Erol Avcı’nın üstlendiği Bir İstanbul Masalı dizisiyle ilk dizi projesi tecrübesi yaşayan Ergün Metin’in Teşkilat’ta hangi rolü oynayacağı belli oldu. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği AY Yapım imzalı Çukur dizisinde çok geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Ergün Metin Teşkilat’ta ‘Bedro’ karakteriyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

TRT1’in yepyeni dizisi Selma’dan heyecan verici haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacakTRT1’in yepyeni dizisi Selma’dan heyecan verici haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Maalesef 1 yıl önce Şikayet Et
    Polat Alemdar ya da aynı seviyede biri gelmezse diziye yazık olacak.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah bol bol transfer var ama ortada dizi yok.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR