Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi nabzı yükseltti! Fatih Sultan Mehmet rolü sonrası...

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programının uzun yıllardır sunuculuk koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni adresi belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 15:29 GÜNCELLEME 25.05.2024 15:29 MEDYA
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi nabzı yükseltti! Fatih Sultan Mehmet rolü sonrası...

2018’den bu yana herhangi bir televizyon dizisinde yer almayan Kenan İmirzalıoğlu’dan izleyenlerin coşkulandıracak haber geldi. Son olarak Kanal D’de yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi projesinde üstlendiği ‘Fatih Sultan Mehmet Han’ karakteriyle dikkatleri çeken Kenan İmirzalıoğlu sürpriz bir projeyle el sıkıştı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Hayat Bilgisi’nden transfer! Yıllar sonra dönüyor

Şimdilerde 7’den 70’e izleyici kitlesine sahip bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, Ayrılık da Sevdaya Dahildir dizisiyle anlaşma sağladı.

Dijital platformda yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan TMC Film imzalı Ayrılık da Sevdaya Dahildir dizisinde sürpriz bir karakterle kameralar karşısına geçecek.

Ekranların aranan siması Kenan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerinde Deli Yürek, Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel, Karadayı ve Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi projelerde boy göstermişti.

İmirzalıoğlu, ilk oyunculuk tecrübesini ise 1998 – 2002 arasında yayınlanan Deli Yürek dizisinde kazanmış ve rol aldığı ‘Yusuf Miroğlu’ karakteriyle yıldızı parlamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR