Deniz Akkaya'dan tepki çeken çıkış: Dakikası bin TL

Kızı ile tartışmasıyla gündem olan Deniz Akkaya, önceki gün bir uygulama üzerinden hayranlarıyla buluştu. Ünlü manken, canlı yayına bağlanmanın dakikasını ise bin TL olarak belirledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2024 08:51 GÜNCELLEME 11.08.2024 10:03 MEDYA
Deniz Akkaya'dan tepki çeken çıkış: Dakikası bin TL

Kızı A.Ö. ile tartışmasıyla gündem olan Deniz Akkaya, sıkıntılı günler geçiriyordu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Akkaya, önceki gün bir uygulama üzerinden hayranlarıyla buluştu. Ünlü manken, canlı yayına bağlanmanın dakikasını ise bin TL olarak belirledi.



ÜCRET ARTACAK

Deniz Akkaya, uzun süre bu platform üzerinde konuşmalar yaptı. Hakkında merak edilenleri anlattı, özel eşyalarını gösterdi.

Haftaya yapacağı yayında dakika ücretini artıracağını söyleyen ünlü manken, tepki çekti. Hayranları, "Bu kadar da olmaz" diye yorum yaptı.

KAYNAK : Sabah
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR