Milli Gazete'den HAS Parti'ye katılım

Milli Gazete’de sular durulmuyor. Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nden ayrılmasından sonra yaprak dökümü yaşayan gazeteden yeni ayrılık haberleri geldi. Ayrılan gazetecilerin HAS Parti'ye üye oldukları öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2010 08:49 GÜNCELLEME 09.11.2010 08:49 MEDYA
Milli Gazete'den HAS Parti'ye katılım

Milli Gazete’de sular durulmuyor. Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nden ayrılmasından sonra yaprak dökümü yaşayan gazeteden iki yeni ayrılık haberi daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde Has Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan Milli Gazete Yazarı ve İstihbarat Şefi Mustafa Canbey ve Saadet Partisi Çanakkale İl Müfettişi olarak görev yapan Ekonomi Editörü Necmettin Çakmak da gazete ile yollarını ayırdı. Bugün itibarıyle iki gazetecinin isimleri de künyeden çıkarıldı.

Yıllardır gazeteye büyük emek veren iki gazetecinin bu kararı almasında Milli Gazete’nin Saadet Partisi’ni desteklemesi ve kendilerinin Has Parti’ye yakın durmalarının etkili olduğu öğrenildi.

Milli Gazete’den bir süre önce de Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal istifa etmiş, ardından da Düşünce Sayfası Editörü İbrahim Tenekeci ve yazarlar Hüseyin Akın, Kamil Yeşil, Osman Toprak, Ayhan Demir Milli Gazete`ye veda etmişti.