Yeni polemik konusu 'Beyinsiz' oldu

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Başbakan Erdoğan'a 'Küçük beyinli' demesiye başlayan tartışma büyüyüyor. AK Parti'den Önder Sav ve CHP'ye bir cevap daha geldi..

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2008 20:00 GÜNCELLEME 14.02.2008 20:00 SİYASET
Yeni polemik konusu 'Beyinsiz' oldu

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Belli ki CHP'nin kimi yöneticilerinde bir beyin sorunu var ve CHP'de bir beyin ölümü yavaş yavaş gerçekleşiyor" dedi.


Bozdağ, TBMM'de gazetecilerin, "CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerini nasıl değerlendirdiğini" sorması üzerine şunları söyledi:


"Önder Sav'ın savları ne yazık ki hezeyan düzeyindedir. Belli ki CHP'nin kimi yöneticilerinde bir beyin sorunu var ve CHP'de bir beyin ölümü yavaş yavaş gerçekleşiyor. CHP, tarihteki CHP'ye sığınarak siyaset yapıyor ama bugünkü CHP ile tarihteki CHP arasında isim benzerliği dışında bir alaka yoktur. CHP, kendi iç çürümesini, iç çatışmasını, beyin ölümünü başkalarına hakaret ederek, başkalarına iftira ederek, toplumu gererek, milletimizin ortak kabulü ve Cumhuriyetimizin tartışılamaz değeri ve niteliği olan laikliği kendi tekelinde göstererek aşamaz. CHP Genel Sekreteri Sayın Sav'ın, beyninin özgül ağırlığını bilmiyorum. Ancak, büyük beyinleri kavrayacak bir özgül ağırlığa sahip olmadığı üslubundan anlaşılmaktadır. Kötü sözler, muhataplarını değil, sahiplerini vurur. Milletimiz, olanı biteni görmekte, vakti gelince de vicdan terazisini tartıp, kararını vermektedir. CHP'nin kimi yöneticilerinin düştüğü bu seviyeyi ve seviye sorununu da en iyi şekilde değerlendirecektir."