Erdoğan'dan 'küçük beyinli'ye dava

Başbakan Erdoğan kendisi için 'Laiklik öyle Erdoğan'ın küçücük beynine sığmayacak kadar geniş bir kavramdır" diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ı mahkemeye verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2008 16:55 GÜNCELLEME 05.03.2020 14:36 SİYASET
Erdoğan'dan 'küçük beyinli'ye dava

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav hakkında 30 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Başbakan Erdoğan'ın avukatı Fatih Şahin, başvuru dilekçesini bugün Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verdi.

Erdoğan, dava dilekçesinde, Sav'ın, kişilik haklarına saldırdığını ve ağır hakaret içeren ifadeler kullandığına işaret edildi. Erdoğan, Sav'ın, kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle 30 bin YTL'lik tazminat talep etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ HABERLER

 

Yeni polemik konusu 'Beyinsiz' oldu
CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Başbakan Erdoğan'a 'Küçük beyinli' demesiye başlayan tartışma büyüyüyor. AK Parti'den Önder Sav ve CHP'ye bir cevap daha geldi.

 

CHP'li Sav'a 'beyinsiz' göndermesi
Başbakan Erdoğan'a 'küçük beyinli' diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Önder Sav'a AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'tan çok sert cevap geldi.

 

CHP'li Sav: Erdoğan küçük beyinli
CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Başbakan Erdoğan’ın CHP lideri Baykal ve partiye dönük eleştirileriyle ilgili sert açıklamalarda bulunurken Başbakan Erdoğan'a yüklendi.


(Cihan)