Biden'dan Erdoğan'a: Ben de size kitabımı takdim edeceğim

Son dakika haberi: G20 Zirvesi'nde ABD Başkanı Biden'a kitap hediye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz kitapları verince o da 'Ben de size kendi kitabımı takdim edeceğim' dedi. Onun da vefat eden oğlu hakkında kitabı var" diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2021 13:59 GÜNCELLEME 01.11.2021 13:59 SİYASET
Biden'dan Erdoğan'a: Ben de size kitabımı takdim edeceğim

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da katıldığı G20 Zirvesi dönüşünde aralarında Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in de olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

G20 Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ve "Türkiye'nin Yeşil Kalkınma Devrimi" kitaplarını hediye etti. Erdoğan, ABD Başkanı'nın da kendisine kitap sözü verdiğini şöyle anlattı: 

Gerek benim “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabımı gerekse “Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi” kitabını Sayın Biden’a hediye ettim. “Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi” kitabında benim bir takdim yazım bulunuyor. Biden’a “Biliyorsun ben de çevreciyim” dedim. Biz bu kitapları verince o da “Ben de size kendi kitabımı takdim edeceğim” dedi. Onun da vefat eden oğlu hakkında yazdığı bir kitabı var.