AK Partili Akbaşoğlu: Cumhurbaşkanımıza tehdit dili milli iradeye tehdit dilidir

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, CHP'li Özel'in Gezi Davası sonucuyla ilgili Başkan Erdoğan'ı tehdit etmesi hakkında "Cumhurbaşkanımıza tehdit dili ancak ve ancak milletimize ve devletimize milli iradeye tehdit dilidir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2022 17:12 GÜNCELLEME 26.04.2022 17:24 SİYASET
AK Partili Akbaşoğlu: Cumhurbaşkanımıza tehdit dili milli iradeye tehdit dilidir

Gezi kalkışmasının sponsoru Osman Kavala'nın müebbet hapis cezası almasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'ndan geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu şu ifadeleri kullandı;

Türkiye’nin stratejik yatırımlarını, eserlerini engellemek maksadıyla uluslararası mahfillerce harekete geçirilerek güya çevrecilik adı altında milletimize, devletimize ve çevreye en büyük zararı gezi vandallığı verdiği ortadayken ve buna dairde mahkemelerce bu organizasyonda bulunanlara gerekli hukuki değerlendirme yapılarak ceza verilmişken mahkeme kararı üzerinden milletimizi ve devletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımıza tehdit dili ancak ve ancak milletimize ve devletimize milli iradeye tehdit dilidir. Bu tehdit diline hem hukuk önünde hem de millet iradesinde gerekli cevap mutlaka verilecektir.  And olsun, and olsun, and olsun…  Uluslararası mahfillerin tetikçiliğine soyunan sizlere sizin arkanızda bulunan uluslararası mahfillere de bu millet gereken cevabı mutlaka verecek. Bundan emin olun.