Emin Akbaşoğlu: Kılıçdaroğlu'nun adaylığından memnun oluruz!

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasından memnun olacaklarını ifade eden Akbaşoğlu, buna Kılıçdaroğlu’nun değil, kendisini kaset kumpasıyla CHP’nin başına getirenlerin karar vereceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2022 12:49 GÜNCELLEME 12.05.2022 12:51 SİYASET
Emin Akbaşoğlu: Kılıçdaroğlu'nun adaylığından memnun oluruz!
Emin Akbaşoğlu: Kılıçdaroğlu'nun adaylığından memnun oluruz!

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, "Sn. Kılıçdaroğlu’nun sözünü dinletemediği İmamoğlu’yla ve diğer unsurlarla parti içerisindeki çelişkiler, tezatlar ve çalkantıları örtmeye dönük iktidara ve Sn. Cumhurbaşkanımızın bizzat şahsına yönelik çarpık zihniyetin çarpık ifadelerini aynen kendilerine iade ediyoruz." diyerek şunları söyledi:

"AK Parti olarak ifade etmek isteriz ki, Sn. Kılıçdaroğlu keşke siz aday olabilseniz de karşımıza çıksanız çıkabilseniz. Bunu gerçekten arzu ederiz ancak siz de çok iyi biliyorsunuz ki sizi CHP’nin başına kaset operasyonuyla getirenler ne diyecekse o rolü üstleneceksiniz. Zira sizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanınız millet ittifakının cumhurbaşkanı adayının uluslararası karar vericiler tarafından belirleneceğini net bir şekilde ifade etmemişiydi. Siz de bu konuda elinize tutuşturulan metni okumak durumunda kalacağınızı gayet iyi biliyorsunuz”

CHP'li Engin Özkoç, FETÖ'cülerle birlikteki fotoğrafını gördü Meclis gerildiCHP'li Engin Özkoç, FETÖ'cülerle birlikteki fotoğrafını gördü Meclis gerildi

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: Sayın Akşener de Kılıçdaroğlu'nun izinden gittiAK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: Sayın Akşener de Kılıçdaroğlu'nun izinden gitti

Akbaşoğlu: “İstanbul Sözleşmesi'nin çekilmesinde hukuka aykırı bir durum yoktur”Akbaşoğlu: “İstanbul Sözleşmesi'nin çekilmesinde hukuka aykırı bir durum yoktur”

AK Partili Akbaşoğlu: Cumhurbaşkanımıza tehdit dili milli iradeye tehdit dilidirAK Partili Akbaşoğlu: Cumhurbaşkanımıza tehdit dili milli iradeye tehdit dilidir

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 5
  • wwww 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu başa gelirse vatan hainleri hep ülkeyi tertkeder
    Cevapla
  • dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ters köşe yapacaklar uyanık olun derim size
    Cevapla
  • Melisa Şanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu nun işgal ettiği makam kaset ile kazanılmıştır. bu doğru. kimse inkar edemez. fetö abd nin projesini uyguladı. kılıçtaroğlu nun görevi chp ve hdp yi birleştirmek. bunu da kimse inkar edemez. ama fetö de diyor ki, benim bu kadar emeğim geçti. benim adayım da fena değil, dikkate alınsın. ip te ona yardım ediyor. abd de diyor ki: tamam, ikisi de olur, kim güçlü ise o aday olsun. serbest piyasa rekabeti, yani kapitalist usül. kavgalar bu yüzden. ama seçim günü yaklaşınca abd hangi adayın kazanma potansiyeli daha yüksekse onu aday yapar. yoksa ne kılıçtaroğlu, ne imamoğlu, ne de yavaş doğal lider değildir. üçü de kurgu ve kontollü.
    Cevapla
  • ahir zaman ümmeti.. 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim. fakat bizim ülkedeki okumuş demokratım diye geçinenler bir türlü bu oyunu anlayamadılar. Bu vatana kim hainlik ediyorsa, kim sehit şühedaya ihanet ediyorsa lanet olsun
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun hakkıdır zaten 6+hdp masasının içinde en çok hakeden o. (Bide imamoğlu gibi kazara kazanırsa yandığımızın resmidir gerçi).
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR