Bakan Soylu açıkladı: İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Gaziantep'teki kazalarla ilgili, "İki tır şoförünün arkadaş olduğunu ortaya çıktı. Telefonları incelendi, kaza öncesi görüşme yapmadıkları tespit edildi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2022 11:09 GÜNCELLEME 23.08.2022 12:14 SİYASET
Bakan Soylu açıkladı: İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte karşıladı. 

AK Parti'nin Yüz Yüze 100 Gün Projesi kapsamında sabah saatlerinde Silivri'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik ediyor. İçişleri Bakanını, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte karşıladılar.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Gaziantep'teki kazalarla ilgili, "İki tır şoförünün arkadaş olduğu ortaya çıktı. Telefonları incelendi, kaza öncesi görüşme yapmadıkları tespit edildi" dedi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR